اخبار داغ
  1. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  2. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  3. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  4. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  5. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  6. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  7. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  8. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  9. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  10. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  11. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  12. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  13. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  14. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  15. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  16. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  17. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  18. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  19. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  20. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران

آشنایی با طرز تهیه شولی؛

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر
«آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدبانو؛ «آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدبانو,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

 

,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

,

, ,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

,

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

,

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

,

مواد اولیه:

,

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

,

چغندر: دو عدد بزرگ

,

پیاز: سه عدد

,

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

,

آرد: یک و نیم لیوان

,

عدس: یک لیوان

,

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

,

نمک: به میزان لازم

,

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

,

سرکه: به میزان دلخواه

,

طرز تهیه:

,

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

,

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

,

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

,

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

,

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

,

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

,

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

,
, ,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه