logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند + تصاویر

سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند + تصاویر
داستان سرنوشت نامعلوم پلی در کرج را که سرگردان میان نفرت و تقاضای مردم مانده است، در اینجا از زبان شهروندی گلایه مند می شنوید که اعتقاد دارد مدیریت شهری کرج نیز مانند تمام دولتمردان و مسئولین طرفدار ثروتمندان است تا اقشار ضعیف.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ چند مدتی است که در منطقه 400 دستگاه کرج، پل عابر پیاده ای سرگردان مانده و کار گذاشتن آن هربار با اعتراضات عده ای از شهروندان روبرو شده و عملی نمی گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
این پل که مظلومانه منفور و مورد غضب مردم است داستانی دارد که از زبان یکی از همین شهروندان معترض می شنویم.

سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است////
 
,
,
, سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است////,
,

رحیمی یزدی یک شهروند کرجی است که به شغل معماری مشغول است و یکی از همان مردمی است که گلایه های فراوانی از کار گذاشتن پل مذکور در منطقه 400 دستگاه کرج دارد.
وی با بیان اینکه مسئولین تا بحث انتخابات و تبلیغات در بین است، آواز وعده و وعیدهایشان گوش فلک را کر میکند گفت: از دو سال قبل یعنی سال 92 اقدام به کار درخواست برای پل عابر پیاده در انتهای بلوار علامه جعفری در 400 دستگاه کرج کردیم که بیشترین درخواست برای عبور و مرور دانش آموزان برای رسیدن به مدرسه و خانواده شهدا و متوفیان به گلزار شهدای این منطقه باشد و علت این درخواست نیز تصادفهایی بود که اتفاق می افتاد ولی خوشبختانه تا کنون مسئله ای جدی پدید نیامد.
         
این شهروند کرج ادامه داد: ما پیگیری های خود را سرسختانه دنبال میکردیم تا همین چند وقت گذشته که نماینده های مجلس کرج به مسجد جامع 400 دستگاه آمدند و قول قطعی را برای نصب و کار اندازی یک پل مکانیزه دادند و مکانیزه بودن پل به دلیل کهولت سن پدران و مادران شهید و کودکان مدرسه ای از ضروریاتی بود که درخواست کردیم.

سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است

رحیمی یزدی افزود: و همچنین قول ها داده شد تا قبل از بازگشایی مدارس دیگر کار پل بعد از دو سال درخواست و دوندگی تمام شود و ما دیگر منتظر انجام مرحله نهایی کار بودیم که دیدیم محل فنداسیون که از ابتدا برای مکانیزه بودن پل طراحی شده بود، شبانه دچار تغییر شده و فردای آن روز حمل پلی کارکرده و فرسوده که متعلق به یکی از شهرستانهای کرج بود شدیم که تاب نیاورده و اعتراض کردیم و این پل مدتها است که بین نصب شدن و نصب نشدن سرگردان مانده است.

وی با بیان اینکه همیشه آخر هفته ها جمعیت کثیری از مردم با کهولت سن به منطقه 400 دستگاه می آیند و منطقه بزرگ مذکور با 202 شهید و بقیه خانواده های متوفیان، نیاز مبرم به مکانیزه بودن پل دارند و چرا وعده هایی که داده می شود نباید به عمل برسد!؟ تا کی باید شاهد اهمال کاری و پشت گوش رها کردن مسائل مهم و رفاه اجتماعی مردم توسط مدیران و مسئولین غیر متعهد باشیم.

سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است

 این شهروند معترض خاطر نشان کرد: همینطور از تبعیض هایی که در بالای شهر و پایین شهر کرج بین اغنیا و اقشار متوسط قائال می شوند گله مند هستیم، چرا باید پل مقابل جهانشهر و روبروی باغ فاتح مکانیزه باشد در حالی که افراد زیادی از روی آن عبور نمی کنند و مقایسه تعداد افرادی که از این مسیر میگذرند غیر قابل قیاس با منطقه 400 دستگاه و مردم آن است.

وی افزود: غیر از دولتمردان ما که ارادتمند ثروتمندان و زراندوزان هستند، مدیریت شهری کرج نیز طرفدار ثروتمندان است و در مکان مدل بالا سواران و غیر پیاده های جهانشهر، پل مکانیزه و در مقابل گلزار شهدای 400 دستگاه پل کار کرده غیر مکانیزه نصب میکند، آن هم پلی که قرار بود به خاطر مادران و پدران ناتوان و سالمند شهدا مکانیزه نصب شود.

این شهروند کرجی معمار در پایان افزود: داستان همیشگی چربش زرو زور در تأمین هرچه بهتر امکانات و رفاه، این بار مصداق دیگری در منطقه 400 دستگاه کرج پیدا کرده است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
, سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است,
,
,
,
,
,
, سرنوشت نامعلوم پل منفور در کرج از زبان یک شهروند گلایه مند+ تصاویر/ مدیریت شهری کرج طرفدار ثروتمندان است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه