امام جمعه شهرستان طارم:
رعایت اخلاق انتخاباتی خیلی مهم است / توهین و تخریب در شأن اسلام و شیعه انقلابی نیست
امام جمعه شهرستان طارم با بیان اینکه رعایت اخلاق انتخاباتی خیلی مهم است اظهار داشت: در بعضی از مجالس انتخابات توهین به نامزدها صورت می گیرد بنابراین با توهین کردن و تخریب همدیگر کسی رأی هم ببرد ارزشی ندارد چون این کار در شأن اسلام و شیعه انقلابی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار برگ زیتون، حجت الإسلام محمد صادقی پور در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان طارم ضمن تبریک فرا رسیدن عید باستانی نوروز به خدمت ملت شریف ایران اسلامی اظهار داشت: دعای تحویل سال که هرسال یکبار خوانده می شود بهتر است روزی یکبار خوانده شود چون انسان را متوجه عبادت و بندگی خدا کرده و این حس را در انسان ایجاد می کند که خداوند مالک و اختیار دار تمام مخلوقات عالم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, برگ زیتون, فرا رسیدن عید باستانی نوروز به خدمت ملت شریف ایران اسلامی اظهار داشت: دعای تحویل سال که هرسال یکبار خوانده می شود بهتر است روزی یکبار خوانده شود چون انسان را متوجه عبادت و بندگی خدا کرده و این حس را در انسان ایجاد می کند که خداوند مالک و اختیار دار تمام مخلوقات عالم است.,وی خاطرنشان کرد: بنا بفرموده پیامبر گرامی اسلام بهترین و محکمترین ایمان که انسان می تواند به آن تکیه کند آن است که با دشمنان خدا دشمن و با دوستان خدا دوست باشد بنابراین رعایت این کار خیلی مهم است انسان باید از دوستان خدا حرف شنیده و به آن گوش دهد و از دشمنان خداوند بیزاری نماید.
, وی خاطرنشان کرد: بنا بفرموده پیامبر گرامی اسلام بهترین و محکمترین ایمان که انسان می تواند به آن تکیه کند آن است که با دشمنان خدا دشمن و با دوستان خدا دوست باشد بنابراین رعایت این کار خیلی مهم است انسان باید از دوستان خدا حرف شنیده و به آن گوش دهد و از دشمنان خداوند بیزاری نماید.,امام جمعه شهرستان طارم با بیان اینکه رعایت اخلاق انتخاباتی خیلی مهم است اظهار داشت: در بعضی از مجالس انتخابات توهین به نامزدها صورت می گیرد بنابراین با توهین کردن و تخریب همدیگر کسی رأی هم ببرد ارزشی ندارد چون این کار در شأن اسلام و شیعه انقلابی نیست.
,صادقی پور ضمن تقدیر و تشکر از دسته عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) افزود: این عزاداری بسیار باشکوه و بی نظیر بود و این اجتماعات برکت و نعمتی است که ما از اهل بیت(ع) داریم خصوصا مسئولین و مردم این شهرستان در انتخابات هفتم اسفند نیز مأموریت خود را به خوبی انجام دادند امید است در دهم اردیبهشت ماه 1395 که دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است با یاری خداوند متعال حماسه ای دیگر بیافرینند.
,خطیب جمعه طارم با اشاره سالروز ملی شدن صنعت نفت در 29 اسفند این روز بزرگ را گرامیداشت و افزود: هرچند انقلابی کوچک بشمار می آمد ولی تو دهنی محکمی به دهن انگلیس ها بود که با این اتفاق این نعمت بصورت ملی در آمده و نصیب سراسر کشور ایران اسلامی شد.
,وی در ادامه با اشاره به سالروز عملیات غرور آفرین فتح المبین اظهار داشت: وقتی رزمندگان خواستند این عملیات را شروع کنند با قرآن استخاره کردند که آیه (انا فتحنا لک فتحا مبینا) آمد که پیروزی را نوید و بشارت می داد.
,

,

,

, انتهای پیام/
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه