رئیس آموزش و پرورش خشکبیجار؛
۷ مدرسه در خشکبیجار برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است
علیجانی با اشاره به افزایش ثبت نام اینترنتی در بخش خشکبیجار به خبرنگار ما گفت: امسال ۶۰ درصد از رزروها و ثبت نام ها در خشکبیجار به صورت اینترنتی بوده که با توجه به ثبت نام ۲۰ درصدی در سال قبل افزایش چشمگیری را نشان می دهد..[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان خبر ، هر ساله با آغاز عید نوروز دستگاه ها و ادارات مختلف در تلاشند تا با فراهم آوردن امکانات لازم برای مسافران نوروزی سفری خوش را برای آنان رقم بزنند، هادی علیجانی رئیس آموزش و پرورش خشکبیجار در خصوص اقدامات صورت گرفته در این راستا به خبرنگار ما گفت: امسال نیز هم چون سال های گذشته ستادی تسهیلات نوروزی اداره آموزش و پرورش خشکبیجار تشکیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان خبر,وی افزود: ۷ مدرسه آماده خدمت رسانی به مهمانان فرهنگی و غیر فرهنگی در ایام عید نوروز می باشد، که از این ۷ مدرسه، سه مدرسه درجه ۱ با ظرفیت ۲۹ کلاس، یک مدسه درجه ۲ با ظرفیت ۵ کلاس، دو مدرسه درجه ۳ با ظرفیت ۱۰ کلاس و یک مدرسه ویژه در نظر گرفته شده.
,علیجانی با اشاره به افزایش ثبت نام اینترنتی در بخش خشکبیجار به خبرنگار ما گفت: امسال ۶۰ درصد از رزروها و ثبت نام ها در خشکبیجار به صورت اینترنتی بوده که با توجه به ثبت نام ۲۰ درصدی در سال قبل افزایش چشمگیری را نشان می دهد..
,وی برخورد مناسب با مسافرین را از عوامل موثر در خصوص افزایش مسافرت ها به بخش دانست و گفت: یکی از عوامل موثر در این زمینه برخورد خوب همکاران فرهنگی و تیم پشتیبانی ستاد ما می باشد.
,رئیس آموزش و پرورش خشکبیجار ابراز امیدواری نمود هنگامی که مهمانان نوروزی وارد خشکبیجار می شوند در انتها با خاطره ای خوشی به منازل خود بازگردند.
,وی در پایان گفت: ستاد اسکان نوروزی آمادگی لازم را دارد تا پذیرای مهمانان نوروزی در سال نو باشد، ان شاالله امکانات ما درحد خور شان همکاران فرهنگی باشد و آرزو داریم هنگامی که همکاران ما به همراه خانواده خود وارد این مدارس می شوند حس کنند به خانه خودشان وارد شده اند.
,انتهای پیام/ع
]
ارسال دیدگاه