logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، راهکار رونق اقتصادی

اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، راهکار رونق اقتصادی
اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، راهکار رونق اقتصادی و برون رفت بسیاری از مشکلات است که امسال را رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با این شعار نامگذاری نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد ایران اسلامی سالهاست که با مشکل اقتصاد روبروست و رهبر فرزانه انقلاب هرساله شعار سال را بر مبنی رونق اقتصادی نامگذاری می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد,

رهبر انقلاب به خوبی می داند که کلید حل مسائل کشور، رونق اقتصادی و معیشت مردم می باشد و هر ساله به این موضوع مهم تاکید دارند.
سالهاست که ملت ایران در مقابل خود تحریمها را پیش رو دارند و با استقامت در مقابل این تحریم های ظالمانه تقریبا آنان را بی اثر کرده اند.
ملت ایران  برای اینکه استقلال و آزادی خود را از دست ندهند و کشور آزاد و اسلامی داشته باشند همه توطئه ها و ترفندها را خنثی  و ایستادگی کرده اند.
ملت ایران کشوری ولایتمدار هستند که همه چیز خود را پای ولایت و رهبری و اسلام و قرآن گذاشته اند و در این راستا تقدیم هزاران شهید و جانباز و آزاده در طول سالهای دوران دفاع مقدس و هم اکنون برای دفاع از حرم حضرت زینب کبری(س) و رقیه (س) تقدیم کرده اند تا جامعه ای اسلامی داشته باشند.
ملت ایرانت در طول عمر بابرکت انقلاب همواره در صحنه های مختلف نظام حضوری گسترده داشته اند و نقشه های شوم دشمنان را خنثی کرده اند.
ملت ایران حساب ولایت و رهبری را از دیگران جدا کرده اند و از رهبر خود به عنوان بزرگ مردی یاد می کنند که از سلاله پاک پیامبر(ص)  و ائمه اطهار(ع) است.
ملت ایران اولین کسانی هستند که به شعار سال عمل خواهند کرد و اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را تحقق خواهند بخشید.
مسئولان و دولتمردان نظام نیز وظیفه دارند که شرایط تحقق شعار سال را عملی کرده و با روی آوردن به تولید ملی و ظرفیتهای عظیم داخلی اقتصاد را رونق بخشیده و ایران اسلامی را هر روز بیشتر از کذشته به سوی اهداف مقدس خود پیش ببرند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه