نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

دغدغه‌ی رهبر انقلاب باید دغدغه دولتمردان هم باشد/ دیگر بهانه‌ای برای عملی نکردن اقتصاد مقاومتی وجود ندارد

دغدغه‌ی رهبر انقلاب باید دغدغه دولتمردان هم باشد/ دیگر بهانه‌ای برای عملی نکردن اقتصاد مقاومتی وجود ندارد
بیگی گفت: دغدغه‌ی رهبر انقلاب باید دغدغه دولتمردان و مردم باشد، دیگر وقت آن رسیده که همه پای کاربیایند و خواسته ی رهبری را عملی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام روح الله بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج با تبریک سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب حدود 7 سال است که در بیاناتشان به کرات اقتصاد مقاومتی را مطرح می‌کنند و باتوجه به شرایط فعلی جامعه محقق کردن این خواسته کلید حل مشکلات کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام روح الله بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج با تبریک سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب حدود 7 سال است که در بیاناتشان به کرات اقتصاد مقاومتی را مطرح می‌کنند و باتوجه به شرایط فعلی جامعه محقق کردن این خواسته کلید حل مشکلات کشور است., آناج,

وی ادامه داد: نام‌گذاری سال 95 صرفا یک شعار نیست بلکه نقشه راه آینده است؛ امروز مسایل اقتصادی جامعه را تهدید می‌کند و تبعات آن ضربه اصلی را به بنیان خانواده می‌زند.

, وی ادامه داد: نام‌گذاری سال 95 صرفا یک شعار نیست بلکه نقشه راه آینده است؛ امروز مسایل اقتصادی جامعه را تهدید می‌کند و تبعات آن ضربه اصلی را به بنیان خانواده می‌زند.,

نماینده مردم میاندوآب در مجلس نهم با اشاره به نقش تولید داخلی در حل معظلات معیشتی، ابراز کرد: این رونق تولید است که می‌تواند رخت بیکاری را از جامعه ببندد، امروز عدم اشتغال موجب ناتوانی جوانان در ازدواج، افزایش طلاق و اعتیاد شده است.

, نماینده مردم میاندوآب در مجلس نهم با اشاره به نقش تولید داخلی در حل معظلات معیشتی، ابراز کرد: این رونق تولید است که می‌تواند رخت بیکاری را از جامعه ببندد، امروز عدم اشتغال موجب ناتوانی جوانان در ازدواج، افزایش طلاق و اعتیاد شده است.,

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه اقتصاد مقاومتی به صورت جدی در سال‌های گذشته پیگیری نشد و اقدامات مسئولین در این حوزه به بخشنامه و ابلاغیه محدود شد؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند دیگر وقت عمل رسیده است.

, وی خاطرنشان کرد: متاسفانه اقتصاد مقاومتی به صورت جدی در سال‌های گذشته پیگیری نشد و اقدامات مسئولین در این حوزه به بخشنامه و ابلاغیه محدود شد؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند دیگر وقت عمل رسیده است.,

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خواستار پررنگ شدن مقوله اقتصاد مقاومتی در برنامه‌ها و اقدامات دولتمردان شد و اذعان داشت: مسئولین دولتی و بخش خصوصی باید پای کار بیایند و فرمایشات رهبری را محقق کنند، برجام به فرجام رسیده و بهانه‌ی تحریم هم دیگر وجود ندارد.

, نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خواستار پررنگ شدن مقوله اقتصاد مقاومتی در برنامه‌ها و اقدامات دولتمردان شد و اذعان داشت: مسئولین دولتی و بخش خصوصی باید پای کار بیایند و فرمایشات رهبری را محقق کنند، برجام به فرجام رسیده و بهانه‌ی تحریم هم دیگر وجود ندارد.,

وی افزود: اقتصاد پویا، شفاف و پایدار کشور را در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز تقویت می‌کند و به تبع آن جامعه توسعه می‌یابد، دغدغه رهبر انقلاب باید دغدغه دولتمردان و مردم باشد.

, وی افزود: اقتصاد پویا، شفاف و پایدار کشور را در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز تقویت می‌کند و به تبع آن جامعه توسعه می‌یابد، دغدغه رهبر انقلاب باید دغدغه دولتمردان و مردم باشد.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه