رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور:
یکی از رسالت های بسیج ورزشکاران برگزاری دوره های تربیت و منش پهلوانی است
رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور با بیان اینکه یکی از رسالت های بسیج ورزشکاران برگزاری دوره های تربیت و منش پهلوانی است، از برگزاری کارگاه های آموزشی در این زمینه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان بیدار، داوود آذرنوش صبح امروز ۱۱ اسفندماه در مراسم اختتامیه برگزاری کارگاه های تخصصی حلقه های صالحین بسیج ورزشکاران کشور که در باغ ابریشم اصف هان برگزار ش د، اظهار داشت: هدف از برگزاری چنین کارگاه هایی اثرگذاری مربیان باشگاه های ورزشی در زمینه های اخلاقی و معنوی است زیرا تا زمانی که هر مربی آموزش و به دنبال آن تعالی نیابد نمی تواند بر روی دیگری تاثیرگذار باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان بیدار, داوود آذرنوش, باغ ابریشم اصف هان,وی در خصوص سایر رسالت های این قشر از بسیج به برگزاری دوره های تربیت و منش پهلوانی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال جاری بیش از ۸۰۰ نفر از مربیان ورزشی از سراسر کشور طی ۴ دوره در مشهد آموزش دیدند.
,رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور افزود: دو هفته گذشته نیز ۳۰۰ نفر از بانوان مربی ورزش در چنین دوره ای شرکت کردند.
,وی تاکید کرد: به طور کل در سال جاری دوره های آموزشی سرگروه های “حلقه صالحین” با حضور بیش از ۱ هزار نفر به صورت متمرکز در مشهد، قم و اصفهان برگزار شد که علاوه بر این دوره های غیرمتمرکز در همه شهرها برگزار می شود.
,آذرنوش از برگزاری دو دوره متمرکز دیگر سرمربیان حلقه صالحین ویژه ساکنین شهرهای شمالی و غربی کشور خبر داد و گفت: قرار است در این دوره ها نیز ۴۰۰ نفر از سرمربیان شرکت کنند.
,وی پیرامون بهترین برنامه های اجرا شده در سال ۹۲ گفت: یکی از بهترین برنامه های اجرا شده در این سال برگزاری اردوهای راهیان نور است که سه روز پیش با حضور قهرمانان المپیک و مسئولان وزارت ورزش و جوانان انجام گرفت و از دیگر برنامه های مهم که جزء رسالت اصلی مانیز هست برگزاری یادواره های شهداست.
,رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور افزود: یکی از بهترین برنامه هایی که در قشر بسیج ورزشکاران اتفاق افتاده و اثرگذار نیز خواهد بود، یادواره های شهداست که در سال جاری در اکثر شهرستان ها و حتی شهرهای کوچک برگزار شد و یکی از محسنات یادواره ها در این است که همه مردم ورزشکار و غیرورزشکار به آن بها می دهند.
,وی از برگزاری یادواره شهید حسن غازی در اصفهان به عنوان یکی از باعظمت ترین و باشکوه ترین یادواره های اجرا شده توسط بسیج ورزشکاران نام برد.
,آذرنوش از بحث فضاسازی اماکن ورزشی در رویدادهای بزرگ ورزشی و مناسبت ها به عنوان یکی دیگر از برنامه های این سازمان نام برد.
,وی با بیان اینکه جامعه هدف سازمان بسیج ورزشکاران حدود ۳ میلیون نفر می باشد تشریح کرد: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از ورزشکاران به عضویت این سازمان درآمده اند و بنا داریم طبق برنامه ۵ ساله پنجم این رقم را به ۳۷۰ هزار نفر برسانیم.
,رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور در رابطه با تعامل این سازمان با باشگاههای مطرح کشور اظهار خرسندی کرد و تاکید داشت: بنا داریم در سال آینده با باشگاه های بزرگ کشور کارهای مشترکی انجام دهیم که به عنوان نمونه می توان به همکاری باشگاه های فولاد ماهان، ذوب آهن و سایر باشگاه هایی که در برگزاری یادواره شهید غازی در اصفهان همکاری داشتند، اشاره کرد.
,شایان ذکر است در این مراسم مرامنامه اخلاقی ورزش استان اصفهان که طی سه ماه توسط کارگروه راهبردی فرهنگی بسیج ورزشکاران استان تنظیم شده بود قرائت شد.
,گفتنی است قرار است این مرامنامه برای اطلاع عموم ورزشکاران در سایت بسیج ورزشکاران نشر داده شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه