رئیس پلیس راه رباط سنگ:

وضعیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی تربت حیدریه پرحجم و روان است

وضعیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی تربت حیدریه پرحجم و روان است
رئیس پلیس راه رباط سنگ تربت حیدریه گفت: با توجه به موج بازگشت مسافران و زائران نوروزی در پایان مرحله اول تعطیلات نوروزی، وضعیت ترافیکی در محورهای تربت حیدریه به مشهد و بالعکس پرحجم و روان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی رضایی رئیس پلیس راه رباط سنگ تربت حیدریه  در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، افزود: طرح نوروزی پلیس راه از 25 اسفند آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه دارد و کلیه عوامل پلیس راه با آماده باش صد درصد و با بسیج کلیه امکانات در جاده‌های حوزه استحفاظی تربت حیدریه حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی گفت:  وضعیت ترافیکی در جاده تربت حیدریه به مشهد پرحجم و روان است که با رعایت توصیه های ایمنی مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد.

,

رضایی اظهار کرد: از آغاز  تعطیلات نوروزی در 25 اسفند تا این لحظه یعنی 5 فروردین ماه 95 خوشبختانه هیچ تصادف منجر به فوت در محورهای مواصلاتی تربت حیدریه به مشهد رخ نداده و تنها چند مورد در محورهای فرعی تصادف جرحی و خسارتی بوقوع پیوسته است.

,

رئیس پلیس راه رباط سنگ به مسافران و زائران نوروزی توصیه کرد: قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه