یک هزار و 200 نفر از مردم آذربایجان غربی در قالب کاروان راهیان نور مهمان شهداء هستند
مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه شهداء از حضور 1200 نفر از مردم استان آذربایجان غربی در قالب کاروان های راهیان نور برای بازدید از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از اروم نیوز اروم نیوز، سرهنگ حسنعلی چراغی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: برابر برنامه ریزی ها، کاروان های راهیان نور با حضور در یادمان های والفجر 8 و علقمه و شلمچه ضمن بازدید از مناطق عملیاتی از برنامه های این یادمان ها استفاده می کنند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از اروم نیوز اروم نیوز، سرهنگ حسنعلی چراغی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: برابر برنامه ریزی ها، کاروان های راهیان نور با حضور در یادمان های والفجر 8 و علقمه و شلمچه ضمن بازدید از مناطق عملیاتی از برنامه های این یادمان ها استفاده می کنند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از اروم نیوز اروم نیوز، سرهنگ حسنعلی چراغی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: برابر برنامه ریزی ها، کاروان های راهیان نور با حضور در یادمان های والفجر 8 و علقمه و شلمچه ضمن بازدید از مناطق عملیاتی از برنامه های این یادمان ها استفاده می کنند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , اروم نیوز, ، سرهنگ حسنعلی چراغی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: برابر برنامه ریزی ها، کاروان های راهیان نور با حضور در یادمان های والفجر 8 و علقمه و شلمچه ضمن بازدید از مناطق عملیاتی از برنامه های این یادمان ها استفاده می کنند.,وی تصریح کرد: با توجه به استقبال زیاد مردم استان از راهیان نور حضور مردم بیش از انتظار بوده و ستاد راهیان نور استان برای استقبال و میزبانی از این کاروان ها ظرفیت پذیرش برای اسکان و تغذیه و سایر خدمات را افزایش داده است.
, وی تصریح کرد: با توجه به استقبال زیاد مردم استان از راهیان نور حضور مردم بیش از انتظار بوده و ستاد راهیان نور استان برای استقبال و میزبانی از این کاروان ها ظرفیت پذیرش برای اسکان و تغذیه و سایر خدمات را افزایش داده است., وی تصریح کرد: با توجه به استقبال زیاد مردم استان از راهیان نور حضور مردم بیش از انتظار بوده و ستاد راهیان نور استان برای استقبال و میزبانی از این کاروان ها ظرفیت پذیرش برای اسکان و تغذیه و سایر خدمات را افزایش داده است.,چراغی ادامه داد: حدود 520 نفر از زائرین در اردوگاه شهید مسعودیان اهواز و 680 نفر در اردوگاه الرسول(ص) اهواز اسکان داده شده است.
, چراغی ادامه داد: حدود 520 نفر از زائرین در اردوگاه شهید مسعودیان اهواز و 680 نفر در اردوگاه الرسول(ص) اهواز اسکان داده شده است., چراغی ادامه داد: حدود 520 نفر از زائرین در اردوگاه شهید مسعودیان اهواز و 680 نفر در اردوگاه الرسول(ص) اهواز اسکان داده شده است.,گفتنی است، چندی پیش سردار فرمانده سپاه شهداء نیز به همراه جمعی از مسئولین سپاه استان در مناطق عملیاتی جنوب کشور حضور یافت و از یادمان های شهدای 8 سال دفاع مقدس بازدید کرد.
, گفتنی است، چندی پیش سردار فرمانده سپاه شهداء نیز به همراه جمعی از مسئولین سپاه استان در مناطق عملیاتی جنوب کشور حضور یافت و از یادمان های شهدای 8 سال دفاع مقدس بازدید کرد., گفتنی است، چندی پیش سردار فرمانده سپاه شهداء نیز به همراه جمعی از مسئولین سپاه استان در مناطق عملیاتی جنوب کشور حضور یافت و از یادمان های شهدای 8 سال دفاع مقدس بازدید کرد.,سردار عابدین خرًم در این بازدید به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و نام شهداء در جامعه و تاثیر آن در تقویت روحیه فداکاری و ایثار در نسل جدید تاکید کرد.
, سردار عابدین خرًم در این بازدید به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و نام شهداء در جامعه و تاثیر آن در تقویت روحیه فداکاری و ایثار در نسل جدید تاکید کرد., سردار عابدین خرًم در این بازدید به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و نام شهداء در جامعه و تاثیر آن در تقویت روحیه فداکاری و ایثار در نسل جدید تاکید کرد.,سردار خًم گفت: آشنایی با فرهنگ جبهه و شهادت برای جوانان نسل جدید بسیار جذاب بوده و هر سال شاهد افزایش حضور تعداد زائرین در این مناطق هستیم.
, سردار خًم گفت: آشنایی با فرهنگ جبهه و شهادت برای جوانان نسل جدید بسیار جذاب بوده و هر سال شاهد افزایش حضور تعداد زائرین در این مناطق هستیم., سردار خًم گفت: آشنایی با فرهنگ جبهه و شهادت برای جوانان نسل جدید بسیار جذاب بوده و هر سال شاهد افزایش حضور تعداد زائرین در این مناطق هستیم.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه