مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی:

اضافه شدن پرواز مشهد- بیرجند به تهران در روز 11 فروردین/ ورود بیش از 570 مسافر از ابتدای فروردین به استان

اضافه شدن پرواز مشهد- بیرجند به تهران در روز 11 فروردین/ ورود بیش از 570 مسافر از ابتدای فروردین به استان
مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی از اضافه شدن پرواز مشهد- بیرجند به تهران از تاریخ 11 فروردین خبر داد و افزود: زمان پرواز از مشهد ساعت 15.35 و از بیرجند 17.20 خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی سلامی، مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی در گفتگو با خاورستان، اظهار کرد: از ابتدای فروردین 7 پرواز ورودی و 7 پرواز خروجی در فرودگاه‌های استان داشته‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان, خاورستان, خاورستان,
 
,
وی با بیان اینکه یک پرواز برای عتبات عالیات در استان بوده است، گفت: تا این لحظه هیچ تاخیر و لغو پروازی را نداشته‌ایم.
,
 
,
 
,
مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان جنوبی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون 573 نفر مسافر ورودی به استان از طریق پروازها داشته ایم.
,
 
,
 
,
سلامی از اضافه شدن پرواز مشهد- بیرجند به تهران از تاریخ 11 فروردین خبر داد و افزود: زمان پرواز از مشهد  ساعت 15.35 و از بیرجند 17.20 خواهد بود.
,
 
,
 
,
وی خاطرنشان کرد: در این ایام نرخ بلیط شناور است و نرخ بلیط در این ایام از 143 هزار تومان تا 209 هزار تومان بوده است.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ 100/ 5
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه