logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان خبرداد:

اسکان بیش از 250 هزار نفر در مدارس هرمزگان

اسکان بیش از 250 هزار نفر در مدارس هرمزگان
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان اظهارکرد: 250 هزار و ۲۵۰ نفر در قالب ۵۰ هزار و ۲۵۰ خانواده در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش استان پذیرش و اسکان داده شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کرمپور مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هرمز با اشاره به اینکه 250 هزار و ۲۵۰ نفر در قالب ۵۰ هزار و ۲۵۰ خانواده در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش استان پذیرش و اسکان داده شدند ، افزود: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا کنون در مجموع  ۷۵۳ هزار و ۷۵۰ نفر روز مسافر در اماکن آموزش وپرورش اسکان یافتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
 
,
وی با اشاره به افزایش این میزان اسکان نسبت به مدت مشابه پارسال ، بیان کرد: پذیرش مسافران در ستاد های اسکان به طور شبانه روزی انجام می شود و تا کنون  مشکلی در این زمینه وجود نداشته است.
,
 
,
 
کرمپور افزود: هزینه اسکان فرهنگیان و خانواده درجه اول برای هر یک تا پنج نفر به ازای هر شب از ۲۵ تا ۱۲ هزار تومان محاسبه می شود.
 
 
 
وی افزود: مهمانان و مسافران برای ارائه پیشنهاد یا شکایت خود با تلفن ۳۳۳۴۰۴۴۰ تماس گرفته یا به مراکز مرکزی پذیرش در نواحی مراجعه کنند.
 
 
 
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: ۳۹۸ مدرسه در هرمزگان برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
 
 
 
,
 
,
کرمپور افزود: هزینه اسکان فرهنگیان و خانواده درجه اول برای هر یک تا پنج نفر به ازای هر شب از ۲۵ تا ۱۲ هزار تومان محاسبه می شود.
,
 
,
 
,
 
,
وی افزود: مهمانان و مسافران برای ارائه پیشنهاد یا شکایت خود با تلفن ۳۳۳۴۰۴۴۰ تماس گرفته یا به مراکز مرکزی پذیرش در نواحی مراجعه کنند.
,
 
,
 
,
 
,
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: ۳۹۸ مدرسه در هرمزگان برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه