پس از یک هفته رقابت:
پایان کار جام دوستی بندرخمیر در غیبت متولی ورزش شهرستان/ مسئولین ظرفیتهای فوتبالی بندرخمیر را جدی نمیگیرند/ تصاویر
جام دوستی بندر خمیر که به مناسبت نوروز از یک هفته پیش کار خود را آغاز کرده بود روز گذشته با معرفی برترینها و قهرمان این جام به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لوار، بندرخمیر در ۸۰ کیلومتری غرب بندرعباس یکی از شهرستانهای فعال در زمینه فوتبال است اما مناطق فوتبال خیر این شهرستان از محرومیتها رنج میبرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لوار,شهرستان خمیر با قرار گرفتن در کریدر حمل و نقل کالا به استانهای غربی و شمال غرب هرمزگان نقش مهمی در ترانزیت کالا دارد و همجواری آن با صنایع عظیم غرب بندرعباس این شهرستان را به یکی از مناطق مهم در استان هرمزگان تبدیل کرده است.
,متأسفانه بسیاری از زمینهای فوتبال و ورزشی این شهرستان خاکی هستند و این موضوع تا کنون مشکلاتی را برای بازیکنان به وجود آورده است.
,بی توجهی اداره ورزش و جوانان شهرستان و استان به جوانان این بندر تاریخی از غیبت آنان حتی در اختتامیه جام دوستی به چشم میخورد اما این همه درد ورزش و جوانان شهرستان نیست و باید آن را در عدم برخورداری یا کم برخورداری جوانان و ورزش شهرستان از امکانات ورزشی جستجو کرد.
,به امید روزهایی که ورزشکاران شهرستان خمیر نیز مانند دیگر ورزشکاران استان در میادین ورزشی خوش بدرخشند و به کمترین مطالبه خود از ورزش برسند.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه