logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

گشت هوایی رئیس کمیته حمل و نقل دریایی بندرلنگه و بازدید از بنادر غرب هرمزگان + تصاویر

گشت هوایی رئیس کمیته حمل و نقل دریایی بندرلنگه و بازدید از بنادر غرب هرمزگان + تصاویر
رئیس کمیته حمل و نقل دریایی شهرستان بندرلنگه با یک فروند بالگرد از بنادر غرب هرمزگان بازدید به عمل آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مروارید نیوز ؛ در حالی که طرح ۲۰روزه ساماندهی سفرهای دریایی نوروز سال ۹۵ به روزهای پایانی نزدیک می شود و موج دوم سفرهای دریایی نیز آغاز شده است، “محمود صابری” مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه و رئیس کمیته ساماندهی سفرهای دریایی منطقه غرب استان هرمزگان در راس هیأتی در قالب گشت هوایی از بنادر و مسیرهای دریایی غرب استان بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از مروارید نیوز ؛ در حالی که طرح ۲۰روزه ساماندهی سفرهای دریایی نوروز سال ۹۵ به روزهای پایانی نزدیک می شود و موج دوم سفرهای دریایی نیز آغاز شده است، “محمود صابری” مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه و رئیس کمیته ساماندهی سفرهای دریایی منطقه غرب استان هرمزگان در راس هیأتی در قالب گشت هوایی از بنادر و مسیرهای دریایی غرب استان بازدید کرد., مروارید نیوز,

صابری در جریان این بازدید، بر افزایش ایمنی سفرهای دریایی و تسهیل تردد هموطنان در کوتاه ترین زمان ممکن در مسیرهای مجاز تاکید کرد و از عزم جدی متولیان حمل و نقل دریایی برای نظارت بیشتر بر وضعیت خدمات دهی ناوگان حمل و نقل دریایی و افزایش رفاه مسافران در طرح نوروزی سفرهای دریایی خبر داد.

,

وی در ادامه تصریح کرد:  روزانه ۲۴ فروند لندینگ کرافت با قابلیت حمل یکهزار و  ۱۶۰دستگاه خودرو و ۱۰ فروند شناور مسافری با ظرفیت بیش از دو هزار صندلی در خطوط بندر لنگه و چارک و آفتاب به سمت جزیره کیش و بالعکس فعال هستند.

,

این مقام مسئول در همین رابطه بیان کرد: بیش از ۹۵ درصد سفرهای دریایی کشور در بنادر استان هرمزگان انجام می شود که این امر بیانگر مسئولیت تحقق یک رسالت سنگین برای متولیان حمل و نقل دریایی برای خدمات رسانی به این مسافران است.

,

رئیس کمیته ساماندهی سفرهای دریایی منطقه غرب استان هرمزگان در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی هموطنانی که به استان هرمزگان و جزایر مسافرت خواهند کرد، گفت: مجموعه تلاشگران حوزه دریایی و بندری استان از هیچ کوششی در راستای خدمات دهی مطلوب و ایمن در تمام فصول سال و بخصوص ایام نوروز فروگذار نخواهند بود.

,

 

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه