فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان؛
توقیف خودرویی با 30 میلیون ریال خلافی در ایرانشهر/ رانندگان به خط کشی های زرد در جاده های جنوب استان توجه بیشتری کنند
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان از توقیف یکدستگاه خودرو وانت پیکان با 30 میلیون ریال خلافی در جاده ایرانشهر – چابهار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ سرهنگ محمدرضا کورسی با اعلام این خبر گفت: این خودرو به دلیل انجام تخلف توسط ماموران پلیس راه ایرانشهر توقیف شده که در بررسی از سوابق آن 30 میلیون ریال خلافی داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره, پهره, ؛ سرهنگ محمدرضا کورسی با اعلام این خبر گفت: این خودرو به دلیل انجام تخلف توسط ماموران پلیس راه ایرانشهر توقیف شده که در بررسی از سوابق آن 30 میلیون ریال خلافی داشته است.,وی با اشاره به ماده 10 قانون راهنمایی و رانندگی مبنی بر توقیف خودروهای بالای 10میلیون ریال خلافی افزود: کلیه رانندگان باید با سرعت مطمئنه حرکت کنند و در مواقع رانندگی به هیچ وجه از تلفن همراه استفاده نکنند.
,فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خط کشی های با خط زرد در جاده های جنوب با هدف آشکار سازی نقاط حادثه خیز انجام شده است که انتظار می رود رانندگان به این علائم بیشتر توجه کنند.
,انتهای پیام/3339
]
ارسال دیدگاه