مسئول اسکان راهیان نور بروجرد:
بیش از دو هزار و 700 نفر از کاروان های راهیان نور در بروجرد اسکان یافتند
مسئول ستاد اسکان راهیان نور بروجرد گفت: دو هزار و 756 نفر از کاروان های راهیان نور از ابتدای تعطیلات نوروز تا کنون در بروجرد اسکان یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "محسن شهیدی" مسئول اسکان راهیان نور بروجرد گفت: همزمان با فرا رسیدن سال نو افراد زیادی در قالب کاروان های راهیان نور و سفرهای نوروزی عازم مناطق عملیاتی جنوب می شوند تا از نزدیک این مناطق را ببینند و با رشادتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس آشنا شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,
وی اضافه کرد: قبل از رسیدن نوروز برنامه ریزیهای لازم برای اسکان مسافران نوروزی راهیان نور و کاروانهای راهیان نور انجام شده به طوری که هفت مکان مختلف برای اسکان راهیان نور در بروجرد در نظر گرفته شده است.
به گفته وی از ابتدای تعطیلات نوروز تا کنون دو هزار و 756 نفر از کاروان های راهیان نور و در قالب سفرهای نوروزی راهیان نور در بروجرد اسکان یافته اند.
شهیدی اظهار داشت: تا کنون مسافران راهیان نور از شهرهای مختلفی از جمله مازندران، تهران، اراک، قم و دیگر مسافرانی که از بروجرد عبور نموده اند، در این شهر اسکان یافته اند.
وی با اشاره به این که در تعطیلات نوروز سال گذشته بیش از سه هزار نفر از راهیان نور در بروجرد اسکان داده شدند گفت: اسکان مسافران راهیان نور تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد .
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه