logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه ناحیه مقداد رشت:

راهیان نور نظام را در برابر دشمنان بیمه می کند

راهیان نور نظام را در برابر دشمنان بیمه می کند
سرهنگ حمید یحیی پور گفت: 250 نفر از بسیجیان بخش های خمام، خشکبیجار و لشت نشاء اعزامی به مناطق جنگی جنوب به مدت 4روز از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور بازدید می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ۸۰۰۰ قهرمان،سرهنگ حمید یحیی پور با بیان اینکه اردوهای راهیان نور، فرهنگ‌ساز هستند اظهار کرد: اهمیت فرهنگی و معنوی این اردوها بر هیچکس پوشیده نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ۸۰۰۰ قهرمان،,

وی تصریح کرد: ۲۵۰ نفر از بسیجیان بخش های خمام، خشکبیجار و لشت نشاء اعزامی به مناطق جنگی جنوب به مدت ۴روز از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور بازدید می کنند.

,

فرمانده سپاه ناحیه مقداد رشت با بیان اینکه سفر به مناطق عملیاتی در قالب راهیان نور حرکتی ارزشمند است که انقلاب و نظام را در مقابل دشمنان بیمه میکند یادآور شد: آشنایی جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها با محورهای عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین اهداف حضور کاروان‌های راهیان نور در این مناطق است.

,

وی در خاتمه اظهار داشت: در هر فرهنگ و آیینی نام و خاطره دلاوری های قهرمانان را گرامی می دارند و راهیان نور فرصت مناسبی است تا نسل جوان با قهرمانان این مرزو بوم آشنا شوند و با آرمان های شهدا تجدید میثاق کنند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه