مسئول اردویی و گردشگری سپاه استان سمنان خبرداد:

افزایش 100درصدی حضور زائران سمنانی با خودروهای شخصی در راهیان نور/حضور بیش از 3200 نفر از سمنان در مناطق عملیاتی جنوب کشور

افزایش 100درصدی حضور زائران سمنانی با خودروهای شخصی در راهیان نور/حضور بیش از 3200 نفر از سمنان در مناطق عملیاتی جنوب کشور
مسئول اردویی و گردشگری سپاه استان سمنان از حضور بیش از 3 هزار و 200 نفر از استان سمنان از مناطق عملیاتی جنوب کشور خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمرآت، خداداد کاشفی مسئول اردویی و گردشگری سپاه استان سمنان در گفت‏وگوی اختصاصی با خبرنگارمرآت، به ارائه گزارشی از اعزام زائران استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور پرداخت و گفت: کاروان‏های راهیان نور استان سمنان در قالب اردوهای راهیان نور عمومی و مردمی از اقشار مختلف از تاریخ 25 اسفند ماه سال 94 به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت, مرآت,

مسئول اردویی و گردشگری سپاه استان سمنان از حضور بیش از 3 هزار و 200 نفر از استان سمنان از مناطق عملیاتی جنوب کشور خبرداد و افزود: در راهیان نور امسال شاهد افزایش چشمگیر زائران بودیم.

,

وی با اشاره به افزایش 100درصدی اعزام زائران با خودروهای شخصی به راهیان نور، اظهار کرد: بیش از 900 نفر با خودرو های شخصی در این ایام به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

,

کاشفی با بیان اینکه  زائران استان سمنان در دو اردوگاه شهید شوکت پور در اندیمشک و اردوگاه شهید شاطری در خرمشهر مستقر شدند، گفت: 40 خادم الشهدا در این ایام به زائران استان خدمات رسانی کردند.

,

وی در ادامه تصریح کرد: زائرین در طول این مدت از برخی مناطق عملیاتی از جمله شلمچه، طلائیه، هویزه، اروندکنار، معراج شهداء و ... بازدید کردند.

,

مسئول اردویی و گردشگری سپاه استان سمنان در خاتمه خاطرنشان کرد: امروز آخرین روز از حضور در این مناطق است و اعزام ها به پایان رسیده است و دیگر اعزام صورت نمی گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه