عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران هشدار داد؛

سم B.T موجود در محصولات تراریخته منجر به بیماری‌های مزمن گوارشی می‌شود

سم B.T موجود در محصولات تراریخته منجر به بیماری‌های مزمن گوارشی می‌شود
عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران گفت: تحقیقات نشان داده است سم BT در محصولات تراریخته باقی می‌ماند و می‌تواند به بسیاری از میکروب‌های مفید بدن آسیب برساند و منجر به یک سری عوارض مزمن گوارشی در طولانی مدت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آزاد عمرانی، در گفت‌وگو با خبرنگار سینا گفت: در برخی تبلیغات مدافعان محصولات تراریخته، گفته می‌شود سم B.T در این محصولات باقی نمی‌ماند، در حالی که تحقیقاتی در کشور چین انجام شده بود که نشان داد علی‌رغم ادعای مطرح شده مبنی بر از بین رفتن سم B.T در دانه برنج، این سم همچنان در آرد برنج باقی می‌ماند.

عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران گفت: در واقع محققان با آرد این برنج‌ها در شرایط مختلف ازجمله 180 درجه مایکروویو و 250 درجه تنور به مدت 15 تا 30 دقیقه نان پختند و با کمال تعجب مشاهده کردند که در تمام این مراحل پروتئین B.T از بین نرفت و حفظ شد؛ این حقیقت علمی می‌تواند زنگ خطری برای ما باشد، زیرا وقتی این سم باکتریایی در گیاهان تراریخته مانند برنج وجود دارد .

وی گفت: در بدن انسان 10 برابر تعداد سلول‌های بدن یعنی 10 تریلیون باکتری زندگی می‌کند که در سلول‌های لوله گوارش و دستگاه هاضمه بدن وجود دارند و اگر نباشند اختلالاتی به وجود می‌آید؛ قطعاً سم B.T می‌تواند به بسیاری از میکروب‌های مفید بدن آسیب برساند و منجر به یک سری عوارض مزمن گوارشی در طولانی مدت شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه