به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سرهنگ "رضا خالوندی" افزود: با توجه به اینکه استان همدان به عنوان راه عبوری استان های غربی و مرکزی کشور محسوب می شود و بیشتر مسافران نوروزی، شهرهای استان را جهت مسافرت انتخاب کرده اند و یا از این شهرها عبور می کنند در 15 روزی که از آغاز طرح نوروزی می گذرد؛ هیچ تصادف منجر به فوت در معابر درون شهری گزارش نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی از رانندگان و مسافران نوروزی خواست با رعایت قوانین و مقررات رانندگی در این ایام سفر خوشی را داشته باشند.
,خالوندی، دلیل اصلی تصادفات جرحی در معابر درون شهری را عدم توجه به جلو ، عدم رعایت حق تقدم عبور و تخطی از سرعت مطمئنه و مجاز عنوان کرد و گفت: موتورسواران و عابران پیاده آسیب دیدگان اصلی حوادث رانندگی در شهرها به حساب می آیند که با کمی دقت و توجه می توانند از بسیاری از حوادث رانندگی جلوگیری کنند.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه