رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی زنجان خبر داد
اجرای پروژه ساخت ماشین آلات خدمات شهری زنجان با مشارکت شرکت آلمانی
سعید امیدی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار کرد: کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای شهر جذب سرمایه گذار برای پروژه های شهری، کمک به توسعه کسب و کار شهری که از برنامه های اصلی سال آتی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سعید امیدی در گفت و گو با موج رسا اظهار کرد: کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای شهر جذب سرمایه گذار برای پروژه های شهری، کمک به توسعه کسب و کار شهری که از برنامه های اصلی سال آتی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه کمک به توسعه توریسم شهری برای رونق اقتصادی شهر باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: توجه به نیازها و شرایط همه مناطق و محله ها و نیز رعایت عدالت در برنامه ریزی و تصمیم گیری برای توسعه شهر مد نظر اعضای شورای اسلامی شهر هست.
,این مسئول جذب سرمایه گذار را از اولویت های شورای چهارم دانست و افزود: با توجه به ضرورت جذب سرمایه گذار برای رونق همه جانبه شهر کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورا برای نخستین مرتبه در شورای چهارم شهر زنجان تشکیل شد.
,عضو شورای شهر زنجان یادآور شد: کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای شهر جذب سرمایه گذار برای پروژه های شهری، کمک به توسعه کسب و کار شهری که از برنامه های اصلی سال آتی است و کمک به توسعه توریسم شهری را برای رونق اقتصادی شهر مد نظر قرار داده است.
,امیدی افزود: پروژه سبزه میدان، مجتمع تجاری اشراق، ایجاد پل های عابر پیاده مکانیزه،احداث پارکینگ عمومی و تاسیس کارخانه ساخت ماشین آلات خدمات شهری از مهم ترین مصوبات کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورا بوده که برای اجرا به شهرداری زنجان ابلاغ شده است.
,وی خاطر نشان کرد: پروژه سبزه میدان که سال ها بلاتکلیف رها شده بود و شهرداری به تنهایی توان اجرای آن را نداشت مقرر شد با انتشار فراخوان ا زطریق جدب سرمایه گذار اجرایی شود.
,امیدی تصریح کرد: پروژه سبزه میدان نمادی از فرهنگ، هنر،اعتقادات و اخلاق نیکوی مردم زنجان خواهد بود.
,این عضو شورای شهر زنجان یادآور شد: طراحی های انجام شده برای پروژه سبزه میدان توسط معاونت عمرانی و کارشناسان مجدد بازنگری و اصلاح شده است.
,امیدی احداث پروژه تجاری اشراق و ایجاد کارخانه بازیافت را از دیگر پروژه هایی برشمرد که جذب سرمایه گذار برای آن مصوب شده است .
,وی با اشاره به مزایای زیست محیطی ایجاد کارخانه بازیافت و تاثیر آن در تحقق توسعه پایدار و اشتغالزایی افزود: سرمایه گذار این کارخانه تفکیک از مبدا زباله ، بازیافت و تولید کود از زباله را اجرایی خواهد کرد.
,رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر زنجان گفت: با توجه به حادثه ساز بودن برخی نقاط حادثه خیز شهر و عدم توان مالی شهرداری در ایجاد پل های عابر پیاده مقرر شده بااستفاده از اهرم های تشویقی برای ایجاد این پل ها سرمایه گذار جذب شود.
,امیدی ابراز کرد: 9 نقطه شهر اعم از مقابل بیمارستان ولیعصر(عج)، کوی فرهنگ و سه راه امجدیه این پل ها ایجادمی شوند.
,وی تصریح کرد: جذب سرمایه گذار برای ایجاد پارکینگ های عمومی که نیاز ضروری شهر زنجان است درکمیسیون سرمایه گذایر شورای شهر مصوب شده است.
,این عضو شورای شهر زنجان گفت: یکی از مصوبات کمیسیون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای شهر زنجان اجرای پروژه ساخت ماشین آلات خدمات شهری با مشارکت شرکت فان آلمان با ارزش پیش بینی شده 100 میلیارد ریال است.
,وی تصریح کرد: مشارکت شهرداری با بخش خصوصی برای اجرای پروژه ها موجب تسهیل و تسریع اجرا خواهد شد.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه