رئیس پلیس راه استان زنجان خبرداد
وقوع 15 مورد تصادف جرحی در 48 ساعت گذشته در محورهای استان زنجان؛ بیشترین تصادفات ایام تعطیلات مربوط به آزاد راه زنجان- قزوین بود
رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به میزان تصادفات در روز طبیعت در استان زنجان گفت: 12 مورد تصادف جرحی در محورهای استان زنجان اتفاق افتاد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر شیرمحمدی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا, اظهار کرد: با توجه به سرد بودن هوا در روز 13 بدر امسال حجم ترافیک در کحور های مواصلاتی زنجان بالا بودن اظهار کرد: در این روز 15 مورد تصادف جرحی و 15 مورد خسارتی روی داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با اشاره به میزان تصادفات در تعطیلات امسال عنوان کرد: تعطیلات امسال 6 کشته بر جای گذاشت و که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است.
,رئیس پلیس راه استان زنجان میزان تصادفات جرحی را در این ایام 47 مورد بیان کرد و افزود: تصادفات جرحی در محور های مواصلاتی استان زنجان نسبت به مدت مشابه شال گذشته 56 درصد کاهش داشته است.
,وی با اشاره یه اینکه تعداد مجروحین در استان زنجان در ایام تعطیلات 66 نفر بودند، تصریح کرد: تعداد مجروحین در تصادفات امستال 10 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
,شیرمحمدی خاطر نشان کرد: تصادفات خسارتی نیز در ایام تعطیلات 106 فقره بود که نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشخص شده 2 درصد کاهش یافته است.
,وی با اشاره به علت بیشتر تصادفات رانندگی در تعطیلات نوروز امسال در محورهای استان زنجان عدم توجه به جلو عنوان کرد و گفت: 21 درصد از تصادفات فوتی و جرحی مربوط به عدم توجه به جلو اتفاق افتاده بود.
,رئیس پلیس راه استان زنجان بیان کرد: 19 درصد از تصادفات مربوط به تحدی از سرعت مطمئنه در استان زنجان است.
,وی با اشاره به اینکه بیشترین تصادفات بین ساعات 12 الی 18 اتفاق میافتاد، گفت: 53 درصد از تصادفات در این زمانها اتفاق میافتاد.
,شیرمحمدی با اشاره به اینکه بیشترین تصادفات در آزاد راه زنجان- قزوین بود، بیان کرد: 79 درصد تصادفات ایام تعطیلات نوروز در محور های اصلی زنجان اتفاق افتاد.
,وی با اشاره به اینکه 72 درصد تصادفات مربوط به خودروهای سواری بود، گفت: 72 درصد 17 تصتدفات نیز مربوط موتور سیکلتها بود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه