عیدی دولت تدبیر و امید به کارمندان خود/ اخراج نیروهای متعهد با ده سال سابقه خدمت
دولت تدبیر و امید در شروع سال جدید با اخراج تعدادی از نیروهای متعهد و با سابقه بیش از ده سال خدمت صادقانه در فرمانداری قصرشیرین عیدی خود را بر سفره خانواده های آنان گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از الوند خبر، در شروع سال جدید، 6 نفر از کارمندان فرمانداری قصرشیرین با دستور مستقیم استانداری کرمانشاه از کار خود اخراج شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,,
این افراد که از کارکنان متعهد فرمانداری قصرشیرین بودند بیش از 10 سال هریک از آنان سابقه خدمت صادقانه در این نظام و دولت را دارند.
,,
لازم به ذکر است که در سال گذشته و دقیق چند روز پیش از شروع انتخابات مجلس شورای اسلامی، استاندار کرمانشاه در سفر کاری خود به قصرشیرین در دیداری که با کارکنان فرمانداری این شهرستان داشت قول مساعد برای پیگیری و حل مشکل آنان دادند اما متاسفانه با اخراج آنان در شروع سال جدید عیدی خود را در سفره خانواده های آنان گذاشتند.
,,
این افراد نیروهای استخدامی دولت دهم هستند که با پایان قرارداد آنان در دولت اصولگرای گذشته نیز استاندار وقت حتی با توجه به تفکرات اصلاح طلبی آنان به دلیل نیاز فرمانداری به چنین نیروهای متعهدی دستور به کارگیری مجدد آنان را دادند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه