مدیرجهاد کشاورزی فریدونکنار:

کاهش میزان استفاده از سموم به میزان ۴۰ درصد با برگزاری سایت‌های الگویی

کاهش میزان استفاده از سموم به میزان ۴۰ درصد با برگزاری سایت‌های الگویی
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار از کاهش میزان استفاده از سموم به میزان 40 درصد با برگزاری سایت‌های الگویی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمدرضا ضیایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: این مدیریت در سالی که گذشت ۴ سایت الگویی در زمینه طیور بومی و سبزی در فریدونکنار برگزار کرد. 
 
وی تصریح کرد: در راستای ایجاد اشتغال برای زنان روستایی، شناساندن فعالیت زنان در کشاورزی به عنوان یک ارزش اجتماعی، ایجاد اعتماد به نفس در زنان و توانمندسازی آنان، تولید طیور بومی مانند اردک و غاز این کلاس‌ها را برگزار می‌کنیم. 
 
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار خاطرنشان کرد: همچنین تولید انواع سبزی و صیفی به عنوان محصول ارگانیک، استفاده از ضایعات کشاورزی، مبارزه با آفات در مزارع و باغ‌ها، حفظ ذخایر ژنتیکی، کاهش مصرف کود، سموم و غیره از دیگر دلایل برگزاری کلاس‌های سایت الگویی بوده است. 
 
ضیایی افزود: ۴ سایت الگویی شامل یک سایت سبزی و صیفی و ۳ سایت الگویی طیور بومی در این شهرستان برگزار شده است. 
 
وی گفت: برگزاری این سایت‌ها موجب افزایش مصرف بهینه سموم و کاهش تعداد دفعات مصرف آن به میزان ۴۰ درصد استفاده از سموم گیاهی و ارگانیک به جای سموم شیمیایی، کاهش مصرف کودهای شیمیایی به میزان ۶۰ درصد و مصرف کودهای حیوانی به جای کودهای شیمیایی، اصلاح روش کاشت از سنتی به حالت کرتی و ردیفی، اصلاح روش‌های مبارزه با علف های هرز و غیره اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه