قاضی پور:
مردم قره باغ خود باید درباره آینده این منطقه تصمیم بگیرند/درگیری آذربایجان و ارمنستان با گفت و گوهای سیاسی و نظارت ایران قابل حل است
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز درباره درگیری های اخیر آذربایجان و ارمنستان گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پی آرمش منطقه است و هر دو طرف را به آتش بس دعوت می کند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز درباره درگیری های اخیر آذربایجان و ارمنستان گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پی آرمش منطقه است و هر دو طرف را به آتش بس دعوت می کند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز درباره درگیری های اخیر آذربایجان و ارمنستان گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پی آرمش منطقه است و هر دو طرف را به آتش بس دعوت می کند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نادر قاضی پور در گفت و گو با خبرنگار , اروم نیوز, درباره درگیری های اخیر آذربایجان و ارمنستان گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پی آرمش منطقه است و هر دو طرف را به آتش بس دعوت می کند.,وی ادامه داد: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مقتدر است، این دو کشور حق ندارند حدود درگیری های خود را به مرزهای ایران بیاورند.
قاضی پور افزود: ارمنستان در سال 1991 کشوری مستقل شد و شدیدا بر سر منطقه قره باغ اختلاف ملکیتی با آذربایجان دارد به هر حال جمهوری اسلامی ایران حامی ایرانیان و مسلمانان مقیم هر کشوری است.
وی آینده قره باغ را منوط به خواست مردم همان منطقه دانست و گفت: آراء عمومی عاقبت مالکیتی این منطقه را مشخص می کند اما علائم نشان می دهد که این منطقه مسلمان نشین است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم قره باغ باید درباره آینده خود اظهارنظر کنند؛ این موضوع با حضور جمهوری اسلامی ایران قابل حل است.
انتهای پیام/
وی ادامه داد: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود.
, وی ادامه داد: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود., وی ادامه داد: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود., وی ادامه داد: موضوع قره باغ همیشه می تواند برای این دو کشور همسایه مشکل زا باشد بنابراین باید از طریق گفت و گو های سیاسی و با نظارت ایران حل شود تا وضعیت فعلی بیشتر دامن گیر نشود.,وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مقتدر است، این دو کشور حق ندارند حدود درگیری های خود را به مرزهای ایران بیاورند.
, وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مقتدر است، این دو کشور حق ندارند حدود درگیری های خود را به مرزهای ایران بیاورند., وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مقتدر است، این دو کشور حق ندارند حدود درگیری های خود را به مرزهای ایران بیاورند., وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مقتدر است، این دو کشور حق ندارند حدود درگیری های خود را به مرزهای ایران بیاورند.,قاضی پور افزود: ارمنستان در سال 1991 کشوری مستقل شد و شدیدا بر سر منطقه قره باغ اختلاف ملکیتی با آذربایجان دارد به هر حال جمهوری اسلامی ایران حامی ایرانیان و مسلمانان مقیم هر کشوری است.
, قاضی پور افزود: ارمنستان در سال 1991 کشوری مستقل شد و شدیدا بر سر منطقه قره باغ اختلاف ملکیتی با آذربایجان دارد به هر حال جمهوری اسلامی ایران حامی ایرانیان و مسلمانان مقیم هر کشوری است., قاضی پور افزود: ارمنستان در سال 1991 کشوری مستقل شد و شدیدا بر سر منطقه قره باغ اختلاف ملکیتی با آذربایجان دارد به هر حال جمهوری اسلامی ایران حامی ایرانیان و مسلمانان مقیم هر کشوری است., قاضی پور افزود: ارمنستان در سال 1991 کشوری مستقل شد و شدیدا بر سر منطقه قره باغ اختلاف ملکیتی با آذربایجان دارد به هر حال جمهوری اسلامی ایران حامی ایرانیان و مسلمانان مقیم هر کشوری است.,وی آینده قره باغ را منوط به خواست مردم همان منطقه دانست و گفت: آراء عمومی عاقبت مالکیتی این منطقه را مشخص می کند اما علائم نشان می دهد که این منطقه مسلمان نشین است.
, وی آینده قره باغ را منوط به خواست مردم همان منطقه دانست و گفت: آراء عمومی عاقبت مالکیتی این منطقه را مشخص می کند اما علائم نشان می دهد که این منطقه مسلمان نشین است., وی آینده قره باغ را منوط به خواست مردم همان منطقه دانست و گفت: آراء عمومی عاقبت مالکیتی این منطقه را مشخص می کند اما علائم نشان می دهد که این منطقه مسلمان نشین است., وی آینده قره باغ را منوط به خواست مردم همان منطقه دانست و گفت: آراء عمومی عاقبت مالکیتی این منطقه را مشخص می کند اما علائم نشان می دهد که این منطقه مسلمان نشین است.,نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم قره باغ باید درباره آینده خود اظهارنظر کنند؛ این موضوع با حضور جمهوری اسلامی ایران قابل حل است.
, نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم قره باغ باید درباره آینده خود اظهارنظر کنند؛ این موضوع با حضور جمهوری اسلامی ایران قابل حل است., نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم قره باغ باید درباره آینده خود اظهارنظر کنند؛ این موضوع با حضور جمهوری اسلامی ایران قابل حل است., نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم قره باغ باید درباره آینده خود اظهارنظر کنند؛ این موضوع با حضور جمهوری اسلامی ایران قابل حل است.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه