مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراغه :
اقدام عملی در اقتصاد مقاومتی راهگشای بسیاری از چالش های پیش رو است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه گفت: عمل و اقدام در اقتصاد مقاومتی، راهگشای بسیاری از چالش های پیش رو در جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا؛ حجت الاسلام اباصلت فیضی زاده در گفت و گو با خبرنگار رصدمراغا در تبیین شعار سال با عنوان ” اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل ” افزود : نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) نشان از اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی و عمل به آن به عنوان راهگشای اصلی در مسائل کشوری است.
وی اظهار کرد : معرفی امسال با شعار اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل فرصت مناسبی برای عمل به این طرح بزرگ برای توسعه و رشد و بالندگی اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی در جامعه اسلامی مان است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت : عمل به اقتصاد مقاومتی توسط آحاد مسئولین و مردم می تواند در عرصه های مختلف جامعه موجب رشد و بالندگی شود.
حجت الاسلام فیضی زاده اضافه کرد : توجه به اقتصاد و تولید داخلی و اتکا به داخل کشور و نیروی انسانی و ظرفیت های بزرگ جوانان این مرز و بوم با تکیه بر دانش بومی ، از مظاهر عمل به اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
وی با تبریک سال جدید ، ادامه داد : امید در سال جدید با عمل و اقدام مناسب در تحقق اقتصاد مقاومتی شاهد رشد و بالندگی اقتصادی و اجتماعی روزافزون در جامعه باشیم.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه