ثبت نام از علاقمندان اعتکاف در مساجد شهرستان زابل انجام می شود

ثبت نام از علاقمندان اعتکاف در مساجد شهرستان زابل انجام می شود
رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زابل بیان داشت: ثبت نام از علاقمندان به شرکت در مراسم معنوی اعتکاف در مسجد مهدیه سام شرقی ویژه خواهران و مسجد مرحوم آیت الله شریفی ویژه برادران انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبریی اوشیدا حجه الاسلام و المسلمین محسن عارفی به خبرنگار ما گفت: مسجد المهدی مصلا زابل ویژه طلاب حوزه علمیه برادران و مسجد رضوان ویژه طلاب حوزه علمیه خواهران جهت ثبت نام از علاقمندان به حضور در مراسم معنوی اعتکاف درنظر گرفته شده است.

وی افزود: مراسم معنوی اعتکاف از دوم اردیبهشت همزمان با ولادت حضرت علی (ع) آغاز و تا پنجم فروردین ادامه می یابد.

وی ادامه داد: ثبت نام از علاقمندان به حضور در مراسم معنوی اعتکاف نیز از ۲۸ فرورودین آغاز و تا ۳۰ فروردین به مدت سه روز در اوقات صبح و عصر در مساجد میزبان انجام می شود.

وی با بیان اینکه قطعا ظرفیت مساجد محدود است و باید به موقع ثبت نام صورت گیرد افزود: زمان ثبت نام غیرقابل تمدید است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط ثبت نام برای نوجوانان بیش از ۱۵ سال انجام و حضور افراد بین ۱۳ تا ۱۵ سال با رضایتنامه والدین بلامانع است.

وی در پایان تاکید کرد: از آنجا که احتمال استقبال بیش از ۹۰۰ نفر در شهرستان زابل وجود دارد لذا آوردن تلفن همراه جهت رعایت حال معنوی معتکفین ممنوع می باشد.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبریی اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه