سایت اسرائیلی دیبکا مدعی شد:

پرداخت اموال توسط آمریکا به ایران، تنها راه بقای روحانی و هاشمی در قدرت

پرداخت اموال توسط آمریکا به ایران، تنها راه بقای روحانی و هاشمی در قدرت
سایت اطلاعاتی اسرائیلی "دیبکا" اعلام کرد: تنها راه حل بقای روحانی و هاشمی رفسنجانی در قدرت، پرداخت اموال توسط آمریکا به ایران می باشد تا این اموال خرج تامین سلاح برای سپاه و جنگ های بی پایانش شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، "الوفد"، سایت اطلاعاتی اسرائیلی "دیبکا" اعلام کرد اوباما سبب درگیری های رو به افزایش رهبران ایران می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما، ,


این سایت این سوال را مطرح می کند: چرا اوباما نقش ایران را در اجرای توافقنامه هسته ای می ستاید، با وجود اینکه مفاد توافقنامه را اجرا نمی کند، و حتی با رفع تحریم ها و پرداخت اموال بیشتر برای بهبودی اقتصادش به ایران پاداش داد، و با وجود این هیچ تفاوتی حاصل نشد و شاخص رشد اقتصادی در ایران تغییری نکرد؟

,
,


سایت اسرائیلی در ادامه می افزاید سیاست اوباما در ایجاد اختلاف بین دو گروه صاحب قدرت در ایران بسیار موثر واقع شد و باعث ظهور اختلاف بین رهبر ایران و رئیس جمهور این کشور و همپیمان سیاسی آن هاشمی رفسنجانی شد. به عبارت دیگر تنها راه حل بقای روحانی و هاشمی رفسنجانی در قدرت، پرداخت اموال توسط آمریکا به ایران می باشد تا این اموال خرج تامین سلاح برای سپاه و جنگ های بی پایانش شود.

,
,


در نهایت سایت اسرائیلی دیبکا می نویسد: دولت اوباما این حقیقت اساسی را از عموم مردم در آمریکا و غرب مخفی نگه داشته است اینکه این توافقنامه را با "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران و "محمد جواد ظریف" وزیر خارجه این کشور امضا کرده است، نه با رهبر فعلی ایران "آیت الله علی خامنه ای" و رهبران دینی و فرماندهان سپاه ایران.

,
,

/ انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه