logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در آستانه دیدار با ملوان:

تلفات غیر منتظره نقشه پرسپولیسی ها را برهم زد

تلفات غیر منتظره نقشه پرسپولیسی ها را برهم زد
محرومیت و کارت های زرد بازیکانان پرسپولیس نقشه کادر فنی این تیم را برای دیدار با ملوان برهم زد و حالا بازیکنان این تیم باید نگران این باشند که با دریافت اخطار زرد دیدار دربی پایتخت را از دست ندهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری افق انزلی پرسپولیسی‌ها که در دیدار روز گذشته خود مقابل سیاه جامگان فرشاد احمدزاده و محسن بنگر را به دلیل محرومیت در اختیار نداشتند، با کارت قرمزی که سوشا مکانی دریافت نمود  او را در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی در سنگر خود نخواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری افق انزلی,

نکته جالب اینجاست که  علی علیپور هم با وجود نمایشی خوب مقابل سیاه جامگان، در ترکیب قرمزپوشان مقابل ملوان حضور نخواهد داشت.

,

خیلی‌ها معتقد بودند با توجه به در آستانه محرومیت بودن مهدی طارمی او در بازی با سیاه‌جامگان یک کارت زرد می‌گیرد تا ضمن از دست دادن بازی با ملوان، حضورش در داربی تهران را قطعی کند. با این وجود اخطار عجیبی که علیپور در اوایل بازی گرفت، نقشه احتمالی را خراب کرد.

,

حال در این دیدار مهم مقابل ملوان کادر فنی و هواداران پرسپولیس باید نگران کارت گرفتن مهدی طارمی باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه