چرا سکوت دوساله دایی ناگهان شکست/چک سیاسی یا پرسپولیس؟

چرا سکوت دوساله دایی ناگهان شکست/چک سیاسی یا پرسپولیس؟
علی دایی باز هم یک پرونده جدید از نگرفتن معوقاتش مطرح کرده است.سرمربی صبا با دو سال تاخیر اینک از پاس نشدن چک تسویه اش با پرسپولیس حرف می زند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی دایی همواره نشان داده در گرفتن حقش کوتاه نمی آید. حتی ثروت و دارایی های کلانش هم موجب نشده که تغییری در رفتار او ایجاد شود. البته آنچه او مطرح می کند حق طبیعی اش است و باید هم به هر نحوی ستانده شود اما مسئله مهم ، جنجال آفرینی و شلوغ کاری هایی است که افراد نزدیک دایی در عرصه رسانه به راه می اندازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

باشگاه پرسپولیس انتظار داشت در چنین برهه ای که تیمش در کورس قهرمانی است دایی این مسئله را مطرح نمی کرد از این رو علی اکبر طاهری چندی پیش در مصاحبه ای که داشت، عنوان ساخت مطرح کردن این مسائل در این وضعیت کمی غیر عادی است. در آن سو علی دایی که نشان داده به هیچ وجه اهل کوتاه آمدن نیست مطابق معمول شدیدترین نوع حمله را به طاهری کرد و او را به بیسوادی و بی اطلاعی متهم کرد.

,

اما اصل داستان چیست و ماجرای این چک به کجا مربوط می شود؟ اوایل لیگ چهاردهم پس از شکست خانگی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی ناگهان حمیدرضا سیاسی به عنوان مدیرهیات مدیره پرسپولیس حکم اخراج علی دایی و توامان مدیرعامل وقت باشگاه را امضا کرد تا حمید درخشان جانشین علی دایی شود. فردای همان روز وکیل تام الاختیار دایی که پیش اهالی رسانه فردی شناخته شده به حساب می آید به همراه افشین پیروانی و چند تن از دستیاران دایی به محل ساختمان باشگاه رفتند تا در مورد حق و حقوقشان توافقاتی را انجام دهند. نکته شگفت انگیر اینکه سیاسی توانست با پرداخت چک ها، طوری این برنامه را هدایت کند که هیچ یک از اخراجی ها هیچ اعتراضی نکردند. حتی علی دایی. در ادامه فصل و با زندان افتادن حمیدرضا سیاسی که دست آخر دلیل اصلی و واقعی اش مشخص نشد، پرسپولیس تغییراتی را انجام داد و از آن به بعد دیگر حمیدرضا سیاسی که رابطه خوبی با وزارت ورزش داشت دیگر پا به ساختمان باشگاه نگذاشت تا حالا بعد از دو سال مسئله پاس نشدن این چک ها از سوی علی دایی مطرح شود.

,

سوال این است چرا دایی این همه مدت سکوت کرده بود و در مورد چک ها و طلبش حرفی را نزده است؟ مضاف بر آن این چک شخصی حمیدرضا سیاسی است یا باشگاه پرسپولیس. فعلا علی دایی و سیاسی و باشگاه پرسپولیس هیچ خبر خاصی در این مورد مخابره نکردند و باید منتظر ماند و دید این چک ها از سوی چه کسی صادر شده و مبلغ اصلی اش چه مقدار است.

,

پیش از این عنوان شده بود سیاسی که دایی را در هفته هفتم اخراج کرده بود همه قرارداد او تا پایان فصل را پرداخت کرده است. موضوعی که باعث شد دایی هرگز علیه سیاسی مصاحبه تندی را انجام ندهد.

,

شفقنا

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه