به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین اشرفی در گفتوگو با دادمردان، اظهار داشت: 3 قاچاقچی سوخت در زاهدان به پرداخت 800 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان،,معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالا به 3 دستگاه تانکر نفتکش مشکوک شدند.
اشرفی افزود: ماموران پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالا از سه دستگاه تانکر نفتکش 85 هزار لیتر سوخت قاچاق که بوسیله بارنامه جعلی در حال حمل بود را کشف و پس از محرز شدن تخلف متهمین را دستگیر نمودند.
وی تصریح کرد: پس از وصول پرونده و ارجاع به شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز مرکز استان شعبه رسیدگی کننده با بررسی اوراق پرونده و اخذ اظهارات متهمین اقدام به صدور رأی مبنی بر محکومیت متخلفین به میزان 850 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و ضبط مواد سوختی مکشوفه به نفع دولت نمود.
انتهای پیام/
معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالا به 3 دستگاه تانکر نفتکش مشکوک شدند.
,اشرفی افزود: ماموران پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالا از سه دستگاه تانکر نفتکش 85 هزار لیتر سوخت قاچاق که بوسیله بارنامه جعلی در حال حمل بود را کشف و پس از محرز شدن تخلف متهمین را دستگیر نمودند.
,وی تصریح کرد: پس از وصول پرونده و ارجاع به شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز مرکز استان شعبه رسیدگی کننده با بررسی اوراق پرونده و اخذ اظهارات متهمین اقدام به صدور رأی مبنی بر محکومیت متخلفین به میزان 850 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و ضبط مواد سوختی مکشوفه به نفع دولت نمود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه