logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ:

7 مسجد آماده برگزاری آیین معنوی اعتکاف در کوهرنگ

7 مسجد آماده برگزاری آیین معنوی اعتکاف در کوهرنگ
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ از آمادگی هفت مسجد در جهت برگزاری آیین معنوی اعتکاف در در ماه رجب در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام علی نصیری رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ در گفت و گو با خبرنگار کوهرنگ خبر به برنامه‌های ماه رجب، مراسم اعتکاف و ولادت حضرت امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: اعتکاف عملی است که نقش تربیتی دارد و مهم‌ترین عملی که بر آن توصیه شده، اعتکاف و صدقه است.
 
وی افزود: مراسم معنوی اعتکاف سنتی حسنه برای ترویج دین اسلام است و معتکفین با انس به خداوند، ازخود بیگانگی و پوچی‌گرایی دوری می‌کنند.
 
نصیری بیان کرد: مراسم معنوی اعتکاف از دوم اردیبهشت‌ماه هم‌‌زمان با سیزدهم رجب آغاز و به مدت سه روز در مساجد بخش مرکزی، بازفت و صمصامی برگزار می‌شود.
 
وی در ادامه افزود: معتکفان می‌توانند در مسجد جامع چلگرد ویژه برادران، مسجد حضرت محمد رسول الله (ص) چلگرد ویژه خواهران، مسجد شهرک امام حسین (ع) ویژه برادران، مسجد جامع نصیرآباد ویژه خواهران، مسجد امام حسین (ع) صمصامی ویژه برادران، مسجد جامع تلورد ویژه خواهران و مسجد حضرت ابوالفضل (ع) چم‌قلعه ویژه برادران ثبت‌نام نمایند و پذیرای برنامه‌های مجزای این مساجد باشند.
 
گفتنی است، اعزام روحانیون برای برگزاری برنامه‌های معنوی اعتکاف در سطح شهرستان در راستای افزایش بهره‌برداری از ایام اعتکاف از دیگر برنامه‌های ایام اعتکاف است.
 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه