logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول بسیج خواهران شهرستان قرچک:

زنان در اقدام و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی باید تلاش چشمگیری داشته باشند

زنان در اقدام و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی باید تلاش چشمگیری داشته باشند
مسئول بسیج خواهران شهرستان قرچک گفت: در اقدام و عملیاتی کردن برنامه ها به خصوص اقتصاد مقاومتی زنان باید تلاش چشمگیری داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- معصومه شهسواری مسئول بسیج خواهران شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور ا بانوان تشکیل می دهند باید از آنان در راستای تحقق و اجرای اقتصاد مقامتی استفاده کرد.
وی با اشاره به سیره حضرت فاطمه(س) بیان کرد: حضرت زهرا(س) در تمام زندگی خود همواره از پدر، همسر و ولایت دفاع کردند و همیشه پیشتیبان آنان بودند.
شهسواری تاکید کرد: زنان از ارکان اصلی و مهم جامعه هستند که در شکل گیری نظام جمهوری اسلامی نقش اساسی داشتند، آنان با حفظ حجاب و موازین شرعی باید در جامعه حضور فعال داشته باشند.
وی گفت: با بوجود آمدن انقلاب اسلامی زمینه فعالیت و حضور زنان فراهم شده است و بانوان در عرصه های مختلف موفقیت های چشمگیری را کسب کرده اند.
مسئول بسیج خواهران شهرستان قرچک افزود: باید از زنان که در عرصه خانواده تلاش می کنند و هم در مسئولیت های مختلف جامعه حضور دارند قدردانی کرد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تاکید کرد: در شعال سال جدید" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" در اقدام و عملیاتی کردن برنامه ها به خصوص اقتصاد مقاومتی زنان باید تلاش چشمگیری داشته باشند.
شهسواری تصریح کرد: امروز شخصیت زنان و مادران کشور متجلی از شخصیت حضرت فاطمه(س) است و دشمنان به این حقیقت پی برده اند و با هجمه قرار دادن زنان می خواهند مادران را به انحراف بکشانند، امروز تربیت، تببین حجاب و پاکدامنی دچار آسیب شده است و زنان باید با هوشیاری این توطئه ها را خنثی کنند.
وی در پایان با اشاره به حضور زنان در اجتماع، گفت: مسئولان نسبت به بیکاری زنان مخصوصا در روستا ها توجه خاصی داشته باشند
انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین-,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه