logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

توسط رئیس شورای راهبردی شرق گلستان؛

حمایت اصلاح طلبان از شهرام غراوی تکذیب شد+ متن بیانیه

حمایت اصلاح طلبان از شهرام غراوی تکذیب شد+ متن بیانیه
رئیس شورای راهبردی حوزه شرق گلستان(مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه) حمایت اصلاح طلبان از شهرام غراوی را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما، با توجه به اینکه بارها در سایت ها و اخیرا در این سایت بر "مستقل" بودن گرایش سیاسی شهرام غراوی کاندیدای شرق گلستان تاکید شد، باز هم شاهد انتشار لیستی شامل نام این کاندیدا مبنی بر قرار گرفتن این فرد در لیست حمایت اصلاح طلبان بودیم که به خودی خود باعث ریزش آرای وی می شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , گلستان ما، ,

انتشار این لیست واکنش های زیادی را دربر داشت به طوری که مهیمنی رئیس شورای راهبردی اصلاح طلبان استان گلستان نیز از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرد.

,

mohimeni

, mohimeni,

پس از ان نیز شاهد واکنش شورای راهبردی اصلاح طلبلن در شرق گلستان بودیم که با ارسال بیانه ای به این سایت، حمایت اصلاح طلبان از کاندیدای مدنظر را تکذیب کرد و کماکان شهرام غراوی به عنوان کاندیدای "مستقل" شرق گلستان در کورس رقابت انتخاباتی باقی خواهد ماند.

,

متن بیانیه شورای راهبردی شرق گلستان به شرح ذیل است:

,

بیانیه ی شورای اصلاح طلبان حوزه انتخابیه شهرستانهای مینودشت،گالیکش،کلاله ومراوه تپه

,

باسلام واحترام ؛باعنایت به انتشار خبری که به استناد مصاحبه آقای علی صوفی از اعضای ستاد اصلاح طلبان شورای عالی سیاست گذاری با روزنامه ی شرق مورخ ۹۵/۱/۱۸باعنوان "فهرست امید اصلاح طلبان نهایی شد" منتشرو در آن مصاحبه از قول ایشان نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان در این حوزه انتخابیه ،آقای کوسه غراوی اعلام گردیده؛ به استحضار می رساندنظر به این که انتخاب ومعرفی نامزد مورد نظر در هر حوزه انتخابیه از وظایف و اختیارات شورای اصلاح طلبان همان حوزه بوده وشورای عالی سیاست گذاری بدون اعلام نظر کتبی شورای حوزه وتأیید شورای استان رأسا اقدام به معرفی نامزد نمی کند،از آنجایی که این شورا علی رغم پیگیری های گسترده وتشکیل جلسات متعدد که بعضا باحضور تعدادی از اعضای شورای استان بوده، تاکنون دراین زمینه اعلام نظر ننموده وگزینه مورد نظرخود را معرفی نکرده است لذا خبر مذکور را قویا تکذیب می نماید.

,

بدیهی است که نظر این شورا طی روز های آینده ازطریق کانال ووبسایت گام دوم که تنها مرجع رسمی اخبارشورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان کشور است ، اعلام خواهدشد. درضمن این خبر از طرف شخص آقای صوفی و میز ملی و شورای اصلاح طلبان گلستان نیز تکذیب شده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه