امام جمعه خنداب:

وظیفه دولت و ملت در شکوفایی اقتصاد، عملیاتی کردن فرمایشات رهبر انقلاب است

وظیفه دولت و ملت در شکوفایی اقتصاد، عملیاتی کردن فرمایشات رهبر انقلاب است
امام جمعه خنداب گفت: وظیفه ملت و دولت مردان است که مواردی که رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی را مطرح کرده‎اند را بررسی و فرمایشات ایشان را به منصه ظهور برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در نماز جمعه این هفته خنداب به فرمایشات رهبر انقلاب در آغاز سال جدید در حرم رضوی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند« تعبیری که دشمن دارد و در افکار و اذهان نجبگان تزریق می کند، این است که اگر جمهوری اسلامی و ملت ایران می خواهند از شر آمریکا راحت شوند باید از محتوای جمهوری اسلامی و اسلام و مفاهیم اسلامی و امنیت خود دست بردارند».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

, ,

 

,
مجدی‌زاده اظهار کرد: رهبر انقلاب در ادامه فرمایشات خود فرمودند« آمریکایی‌ها گفتند ما تحریم‌ها را بر می‌داریم و روی کاغذ هم برداشتند، اما از طرق دیگر طوری عمل می کنند که اثر رفع تحریم ها مطلقا بوجود نیاید و تحقق پیدا نکند، ما ناگزیریم به همه تعهدهای خود عمل کنیم اما طرف مقابل به طرق مختلف و خدعه و تقلب سرباز می زند و به تعهداتی که داده عمل نمی کند»، این چیزهایی است که ما امروز با چشم خود می بینیم، آمریکا با این همه خدعه و نیرنگ می گوید شما چرا مرگ بر آمریکا سر می دهید.
,
 
,
وی افزود: رهبر انقلاب می فرمایند« امروز کشور ما با وجود تحریم در رشته‌های متعدد دانشگاه‌های پیشرفته جزء 10 کشور برتر دنیا است، حالا آنچه جلوی چشم مردم است، ابزارات و تجهیزات نظامی است، پیشرفته هایی که آنها در زمینه های گوناگون، زمینه های هسته ای و نانو کرده‌اند به خاطر باور به خود است».
,
 
,
نماینده ولی فقیه در خنداب خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب 10 مورد در خصوص اقتصاد مقاومتی را در آغاز سال مطرح کردند که منشور اقتصاد مقاومتی است، وظیفه دولت و ملت است که آنها را بررسی و فرمایشات رهبر انقلاب را به منصه ظهور برسانند.
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه