logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

درخواست دو سناتور برای تحریم حزب‌الله‌لبنان

درخواست دو سناتور برای تحریم حزب‌الله‌لبنان
سناتور روبیو و جین شهین خواستار اجرای کامل تحریم های حزب الله لبنان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدا و سیما، پایگاه اینترنتی مارکو روبیو در گزارشی نوشت این سناتور جمهوریخواه به همراه جین شهین، سناتور دموکرات ایالت نیوهمپشایر خواستار اجرای کامل تحریم های مالی بین المللی علیه حزب الله لبنان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


سناتور نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در گزارشی نوشت: روبیو و شهین،‌ طی نامه ای از جک لو،‌ وزیر خزانه داری آمریکا و جان کری وزیر امور خارجه این کشور خواستند قانون تحریم مالی بین المللی علیه حزب الله مصوب 2015 را به طور کامل اجرا کنند.

در این گزارش آمده است: مارکو روبیو و جین شهین، امروز (7 آوریل) از جک لو و جان کری خواستند «قانون جلوگیری از تأمین مالی بین المللی حزب الله مصوب 2015» را به طور کامل اجرایی کنند. در این نامه، سناتورها در مورد پیامدهای عدم فشار مستمر بر این گروه تروریستی و عدم تشویق جامعه بین المللی برای قرار دادن این گروه در فهرست سازمان های تروریستی هشدار دادند.

قانون جلوگیری از تأمین مالی بین المللی حزب الله مصوب 2015 با هدف تحریم مؤسسات مالی بین المللی وضع شد که آگاهانه با حزب و حامیانش کار می کنند. با وجود تلاش های دولت اوباما علیه این سازمان، مؤسسات مالی که به این تأمین کنندگان مالی حزب الله کمک می کنند هنوز مجازات نشده اند. 

این سناتورها در نامه خود نوشته اند: ما این نامه را می نویسیم تا شما را تشویق کنیم فشار بیشتری بر حزب الله بیاورید و قانون جلوگیری از تأمین مالی بین المللی حزب الله مصوب 2015 را به طور کامل اجرا کنید. همان طور که اطلاع دارید،‌حزب الله سابقه طولانی در حملات تروریستی (مقاومت) علیه آمریکا و اسرائیل دارد.

این دو سناتور در پایان نامه خود نوشتند که مایل هستند دولت اوباما طی جلسه ای از تلاش هایش برای اجرای قانون جلوگیری از تأمین مالی بین المللی حزب الله مصوب 2015 بگوید و اعلام کند چه اقداماتی برای متقاعد کردن اروپا و آمریکا و متحدان عرب و حوزه خلیج (فارس) برای محکوم کردن حزب الله و تروریست خواندن آن انجام داده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه