لزوم خلق آثار مانا و فاخر در کنگره ملی شهدا
سرهنگ جوادی: کنگره شهدا باید بتواند ارزش ها را بر فضای فرهنگی کشور حاکم کند
رئیس ستاد کنگره سرداران، امیران و ۸۰۰۰ شهید استان گیلان موج افکنی استانی و ملی درباره فرهنگ ایثار، شهادت و پایداری شهدای والا مقام و ایثارگران را از ویژگی های کنگره شهدا عنوان کرد و افزود: تلاش می کنیم تا اتفاقی ماندگار را رقم بزنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸۰۰۰ قهرمان، سرهنگ ابراهیم جوادی در جلسه توجیهی خادمان شهدای کنگره ۸هزار شهید گیلان گفت:یادواره شهدا وکنگره شهدا تفاوت هایی با هم دارند وطبق فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درکنگره باید آثار مانا و ماندگارخلق شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸۰۰۰ قهرمان,رئیس ستاد کنگره سرداران، امیران و ۸۰۰۰ شهید استان گیلان موج افکنی استانی و ملی درباره فرهنگ ایثار، شهادت و پایداری شهدای والا مقام و ایثارگران را از دیگر ویژگی های کنگره شهدا عنوان کرد و افزود: ۹۰۰ یادواره در استان گیلان در راستای این کنگره برگزار کرده ایم.
,وی با اشاره به برگزاری اولین یادواره زن و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: درهمین چند روزباقی مانده تا کنگره، ۱۶ یادواره درحال برگزاری هستند که روز ۳۱ فروردین یادواره کمک های مردمی در رشت برگزار می شود.
,رئیس ستاد کنگره سرداران، امیران و ۸۰۰۰ شهید استان گیلان، استقبال ازمهمانان کنگره را ازوظایف کمیته تشرفات، انتظامات و استقبال عنوان وتصریح کرد: ۱۸ کمیته تخصصی برای برگزاری کنگره شهدا تشکیل شده است.
,سرهنگ جوادی با تاکید براینکه مهمترین عنصر درعملکرد خادم شهدا نیت و انگیزه اوست، افزود: برای خادمان شهدا لباس هایی طراحی شده است که آنان را ازسایرین مشخص می کند.
,وی با بیان اینکه خادم الشهدا خود یک المان فرهنگی دفاع مقدس است، گفت: اخلاق در جایگاه رفیع خادم الشهدا اهمیت بالایی دارد و پیشقدم بودن برای کار، کار بدون منت، گشاده رویی و ادب ازمولفه های این اخلاق است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه