پنجمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی بازی‌های بومی محلی در مهرستان برگزار شد

پنجمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی بازی‌های بومی محلی در مهرستان برگزار شد
پنجمین جشنواره بازی های روستایی و بومی محلی در روستای پیرآباد شهرستان مهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان سرپرست اداره ورزش و جوانان مهرستان با اعلام این خبر در گفت و گو با خبرنگار با مهرستان گفت:  پنجمین جشنواره بازی های روستایی و بومی محلی شهرستان مهرستان با حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان، معاونت اداره کل آموزش و پرورش، رئیس هیئت  ورزش های بومی و محلی استان، نماینده منتخب شهرستان های مهرستان، سیب و سوران و سراوان، فرماندر مهرستان،  مسئولان ادارات و جمعی از معتمدین و ریش سفیدان شهرستان در روستای پیرآباد از توابع شهرستان مهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان,

برکت سپاهی افزود: این جشنواره به همت اداره ورزش و جوانان مهرستان و با مشارکت دهیاران بخش مرکزی در ۲۰ فروردین ماه سال جاری در روستای پیرآباد و با حضور جمع کثیری از علاقه مندان و ورزشکاران در این روستا برگزار شد.

,

وی خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره ورزشکاران و علاقمندان به ورزش در رشته های کپگی، کشتی محلی، طناب کشی، مچ اندازی و پرتاب وزنه با هم به رقابت پرداختند.

,

وی هدف برگزاری این جشنواره ها را ترویج نشاط و شادابی در بین مردم و بخصوص قشر جوان عنوان و تصریح کرد: برگزاری این مسابقات، یکی از اولویت های شاخص اداره ورزش و جوانان است.

,

سپاهی ادامه داد: علاوه بر ترویج نشاط و شادابی در بین خانواده ها این مسابقات با هدف توسعه ورزش همگانی، احیای بازی های بومی و سنتی منطقه و نهادینه کردن این ورزش ها در بین خانواده ها صورت می گیرد.

,

سرپرست اداره ورزش و جوانان مهرستان خاطر نشان کرد: امید است بتوانیم با اجرای مستمر این جشنواره ها در طول سال، نقش اثر گذاری در افزایش روحیه نشاط و شادابی مردم شهرستان ایفا کنیم.

,

سپاهی در ادامه یادآور شد: از سوی اداره ورزش و جوانان شهرستان مهرستان به نفرات برتر شرکت کننده در این مسابقات جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه