مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان:

کاهش شکاف عملکرد صنعت برق کشور با دنیا حرکت جهادی می خواهد/ زنجان جزو 5 استان برتر کاهش تلفات انرژی در کشور است

کاهش شکاف عملکرد صنعت برق کشور با دنیا حرکت جهادی می خواهد/ زنجان جزو 5 استان برتر کاهش تلفات انرژی در کشور است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان گفت:کاهش شکاف بین عملکرد صنعت برق کشور با دنیا حرکت جهادی می خواهد که ضروری است برنامه ریزی مناسبی در این زمینه صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "عادل کاظمی" مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار  موج رسا با تشریح و مقایسه وضعیت عملکردی صنعت برق دنیا با ایران بر ضرورت برداشتن گام های موثر و بلندتر در سالی که مزین به شعار اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل شده است، تاکید کرده و وجود پتانسیل نیروی انسانی خلاق و تلاشگر موجود در استان و کشور را یکی از عوامل مثبت و مهم در رسیدن به جایگاه شایسته ملت ایران دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "عادل کاظمی" مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار ,  , موج رسا, ,  با تشریح و مقایسه وضعیت عملکردی صنعت برق دنیا با ایران بر ضرورت برداشتن گام های موثر و بلندتر در سالی که مزین به شعار اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل شده است، تاکید کرده و وجود پتانسیل نیروی انسانی خلاق و تلاشگر موجود در استان و کشور را یکی از عوامل مثبت و مهم در رسیدن به جایگاه شایسته ملت ایران دانست.,

وی با اشاره به آمار و عملکرد صنعت برق ایران و دنیا از سال 2010 تا سال 2014میلادی و همچنین تاکید به شتاب بیشتر به حرکت صنعت برق کشور و استان در مسیر رشد و بالندگی گفت: حرکت، زمانی اتفاق می افتد که بین هدف، آرمان و وظیفه موجود فاصله ای احساس کنیم.

,

این مسئول تصریح کرد: زمانی که بشر فاصله ای بین خود و سایرین احساس کرده انگیزه تلاش برای کاهش این شکاف بیشتر شده است.

,

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان ادامه داد: اگر به ظرفیت 73 هزار و 152 مگاواتی نیروگاهی کشور در سال 2014نگاهی بیاندازیم از این میزان سهم تولید نیروگاه های بخاری 22درصد، گاز 36 درصد، سیکل ترکیبی 25درصد، دیزلی 6دهم درصد وآبی 15درصد است.

,

 کاظمی خاطرنشان کرد: در نهایت انرژی های تجدید پذیر اعم از خورشیدی و هسته ای 1.6 درصد است این درحالی است که سهم انرژی های نو در سال 2010 میلادی نسبت به کل ظرفیت نیروگاهی کشور 15درصد بوده است.

,

وی افزود: حال ضروری است وضعیت عملکرد کشورهای توسعه یافته در حوزه صنعت برق را نیز در نظر بگیریم، بطور نمونه کشور ژاپن قریب به 50درصد سبد انرژی برق خود را از انرژی های نو  و تجدیدپذیر تامین می کند،بنابراین تنها در یک شاخص عمده می توان فاصله موجود را به خوبی لمس کرد.

,

کاظمی تصریح کرد: کشور ایران به لحاظ دریافت انرژی خورشیدی و متوسط ساعات آفتابی سالانه 2900ساعت و در مناطق کویری این میزان به 3200ساعت نیز می رسد می توان گفت شرایط طبیعی خوبی داریم و با همت تلاشگران صنعت برق باید بتوانیم شکاف موجود بین کشورهای دیگر را کاهش دهیم.

,

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان ادامه داد: البته پروژه هایی نیز در سطح کشور در خصوص بهره مندی از انرژی پاک و نوین برق اجرا شده است که تا قبل از پایان سال93، پروژه نیروگاه خورشیدی 250کیلوواتی شیراز، تامین برق 358 خانوار روستایی با ظرفیت 386 کیلووات و تامین برق 300 خانوار در استان های خوزستان،لرستان،فارس،اردبیل و مازندران به بهره برداری رسیده اند.

,

کاظمی گفت: با نگاهی به وضعیت برق مصرفی در استان می توان دریافت که بخش عمده مصرف انرژی برق در استان زنجان نسبت به میانگین کشوری در بخش مولد ( صنعتی و کشاروزی) صرف شده و این می تواند یک شاخص مطلوب در توسعه منطقه باشد.

,

وی ادامه داد: از زمان اجرای طرح جهادی کاهش تلفات انرژی در کشور و هدف گذاری های صورت گرفته خوشبختانه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در سال 1394  با بهبود میزان تلفات خود به 8.19درصد جزو پنج شرکت برتر کشور در این زمینه شناخته شد.

,

وی در پایان گفت: با توجه به وضعیت عملکردی صنعت برق به ویژه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته ضمن داشتن پتانسیل های خوب طبیعی و منابع انسانی کارآمد و ساعی بایستی این شکاف و مسیر دشوار را با جدیت تمام کاهش داده و طی نماییم تا بتوانیم در جایگاهی در دنیا قرار بگیریم که شایسته هر ایرانی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه