تا پایان خرداد امسال؛
2500 محمودآبادی تحت پوشش بیمه کشاورزان و روستائیان قرار می گیرند
مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران از تحت پوشش قرار گرفتن 2 هزار و500 روستایی محمودآباد در بیمه کشاورزان و روستائیان تا پایان خرداد امسال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوایشمال، علی قمی اویلی در جلسه ستاد بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر محمودآباد گفت: از مجموع حدود ۶۲ هزار نفر ثبت نامی بیمه در مازندران، یک هزار و ۹۰۰ بیمه شده روستائیان محمودآبادی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوایشمال,وی افزود: تا پایان خرداد امسال تعداد روستاییان و کشاورزان بیمه شده در این طرح به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر می رسد.
مدیرعامل بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران با تأکید بر ضرورت بیمه تمامی روستائیان دارای شرایط در مازندران اظهار کرد: از مجموع سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت مازندران، ۴۶۱ هزار نفر مشمول بیمه روستایی عشایری هستند که به زودی با همت مسئولان استانی و شهرستانی این مهم نیز تحقق پیدا می کند.
قمی اویلی یادآور شد: در حال حاضر ۸ کارگزار در سطح استان ثبت نام کشاورزان، روستاییان و عشایر را برعهده دارند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه