فعال اقتصاد مقاومتی در بوکان؛
بسیج بوکان پیشتاز اشتغال زایی و کارافرینی در حوزه اقتصاد مقاومتی است
میرزایی از عدم حمایت و همکاری نهادهای دولتی با طرح های اقتصاد مقاومتی گلایه کرد و تاکید کرد: بهتر است دولت همانند سپاه و بسیج وارد عرصه های اقتصاد مقاومتی شود یا حداقل از آنها حمایت کند چرا که بسیاری از همین فعالان با همین طرح های کوچک و زودبازده خود علاوه بر فراهم کردن زمینه اشتغال برای خود و دیگران توانستند بر اقتصاد و تولید کشور کمک کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریم های یک جانبه استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران، واژه جدید «اقتصاد مقاومتی» توسط مقام معظم رهبری به ادبیات اقتصادی کشور اضافه و به فراخور وضعیت اقتصاد کشورمان این واژه مورد بحث قرار گرفته شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس،,این واژه اولین بار و در زمان اوج گیری تحریم های ظالمانه غرب علیه ملت ایران در دیدار کار آفرینان با مقام معظم رهبری در شهریور سال ۱۳۸۹مطرح گردید. ولی متاسفانه تاکنون چارچوب مدونی برای تفسیر«اقتصاد مقاومتی از سوی بسیاری از مدیران ارشد کشور به دستگاه های تابعه خود» ارائه نشده است.
,هرچند بر کسی پوشیده نیست اقتصاد مقاومتی می تواند پیغام امید و تلاش را در بین مردم به ارمغان آورد و مشکلات اقتصادی کشور را برای همیشه ریشه کند.
,در این میان مسلماً نقش سپاه و بسیج در ورود به موقع به عرصه اقتصاد مقاومتی توانست نقشه ای سودمند را در دوران تحریم و فزونی بیکاری برای کشور و به خصوص شهرستان بوکان به ارمغان بیاورد تا جوان های بیکار این شهرستان که تعدادشنان 10 درصد از سایر شهرستان های استان بیشتر است بتوانند با ایجاد شغل سودمند از نبود شغل و بیکاری خود بکاهند.
,در همین راستا مسئول بسیج سازندگی سپاه بوکان با اشاره به اینکه سپاه بوکان طی سال 94 در اجرای عملی اقتصاد مقاومتی پیشرو بوده است، در گفتگو با خبر نگار کانی پرس گفت: این واحد از سپاه بوکان در سال 94 سعی کرد بیشتر اقدامات خود را در راستای اقتصاد مقاومتی اجرای کند
,سرهنگ پاسدار محرم دامنی افزود: بسیج سازندگی سپاه بوکان در بحث اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رهبر انقلاب است، در سال 94 توانست اقدامات بسیار خوبی را در سطح شهرستان اجرای کند.
,وی اظهار کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی سپاه بوکان طی سال 94 بیش از 3 میلیارد 555 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه و عقود اسلامی به 15 نفر از افراد واجد شرایط در سطح شهرستان اختصاص داده شد.
,دامنی تصریح کرد: بیشترین میزان اعتبارت اختصاص داده شده به واجدین شرایط در بوکان با توجه به استعدادهای منطقه در دام داری و زنبور داری به این مشاغل اختصاص داده شد.
,مسئول بسیج سازندگی سپاه بوکان عنوان کرد: ما توانستیم با ارائه تسهیلات و کمک به کارآفرینان به طور مستقیم برای 15 نفر و به صورت غیر مستقیم برای 70 نفر ایجاد اشتغال کنیم.
,وی مهم ترین طرح های اجرای که در راستای طرح های اقتصاد مقاومتی در بوکان توانستند تسهیلات دریافت کنند را پرورش گاو شیرده، زنبور داری و پرورار بندی گوساله دانست و خاطر نشان نمود: در طرح صنایع تولیدی نیز ما توانستیم اقدامات بسیار مهمی را اجرای کنیم.
,همچنین خبرنگار کانی پرس در همین زمینه با یکی از دامداران موفق در بوکان گفت و گویی انجام داده است که توانسته با بهره گیری از رویکرد اقتصاد مقاومتی به موفقیت های خوبی دست یابد.
,سوران میرزایی از جوان بوکانی می باشد که با پشتکار فراوان توانسته است وارد عرصه اقتصاد مقاومتی در این شهرستان شود و در زمینه پرورش گاو شیرده به موفقیت های خوبی دست یابد.
,ایجاد گاوداری ( پرورش گاو های شیر ده) یکی از طرح های مهمی است که در عرصه اقتصاد مقاومتی در شهرستان بوکان و به علت شرایط آب و هوای مورد استقبال قرار گرفته است که سوران میرزایی توانسته است اقدامات مهمی را در این راستا انجام دهد.
,سوران میرزایی، گفت: از یک سال گذشته با حمایت بسیج سازندگی سپاه بوکان فعالیت خود را در عرصه اقتصاد مقاومتی با ایجاد یک گاوداری در فضای هرچند محدود شروع کردم و با تداوم فعالیت این واحد برای بیش از 5 نفر اشتغالزایی شده است.
,این فعال اقتصاد مقاومتی در بوکان اظهار کرد: پرورش گاوهای شیرده یکی از صدها طرحی است که در عرصه اقتصاد مقاومتی مورد استقبال مردم قرار گرفته و در شهرستان بوکان نیز اجرایی شده است.
,این پرورش دهنده گاوهای شیرده خاطرنشان کرد: با دریافت 300 میلیون ریال تسهیلات از بسیج سازندگی، توانستم فعالیت اقتصادی خود را شروع کنیم و خوشبختانه اکنون به وضعیت بسیار مطلوبی دست پیدا کردیم.
,این فعال اقتصاد مقاومتی با این توصیه به جوانان که به امید استخدام در سازمانها و ادارات دولتی نباشند ادامه داد: اکثر جوانان همچون خود من توقع داشتیم در ادارهای استخدام شویم و راحت پشت میز بنشینیم و حقوق دریافت کنیم، اما چنین شغلی دیگر نیست و جوانان باید با سرمایههای کم هم که شده کاری را شروع کنند و زمینه اشتغال چند نفر دیگر را نیز ایجاد کنند که توجه به اقتصاد مقاومتی مهمترین عرصه در اشتغال زایی است.
,
این کار آفرین بوکانی بیان کرد: ماهیت اقتصاد مقاومتی به این معناست که از حداقل امکانات و ظرفیت ها در جهت کمک به تقویت اقتصاد کشور استفاده کنیم و در انجام این کار سعی کردیم تا با کمترین هزینه، بیشترین بهره را ببریم.
,
میرزایی از عدم حمایت و همکاری نهادهای دولتی با طرح های اقتصاد مقاومتی گلایه کرد و تاکید کرد: بهتر است دولت همانند سپاه و بسیج وارد عرصه های اقتصاد مقاومتی شود یا حداقل از آنها حمایت کند چرا که بسیاری از همین فعالان با همین طرح های کوچک و زودبازده خود علاوه بر فراهم کردن زمینه اشتغال برای خود و دیگران توانستند بر اقتصاد و تولید کشور کمک کنند.
,این کارآفرین بسیجی می گوید: در صورت حمایت از سوی نهادهای دولتی می توانم این طرح خود را بیشتر گسترش داده تا زمینه اشتغال افراد بیشتری را فراهم کنم.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه