سرپرست تیم فوتبال گسترش فولاد خبر داد:
کردان کرج میزبان اردوی آماده سازی تیم فوتبال گسترش فولاد/ وضعیت تیم مطلوب است
عبدالرزاق میراب گفت: در حال حاضر تمامی بازیکنان به جز سعید مهدی پور که مصدوم است، بدون هیچگونه مشکلی تمرین می کنند و مطمئناً لیگ را با نتایج خوبی پایان خواهیم داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، عبدالرزاق میراب در گفتگو با آناج گفت: تمرینات تیم بعد از تعطیلی 12 روزه از شنبه آغاز شده است و هر روز در دو نوبت صبح و عصر انجام می پذیرد.
سرپرست تیم فوتبال گسترش فولاد اضافه کرد: امروز (پنجشنبه) آخرین تمرین تیم در تبریز برگزار خواهد شد و از روز شنبه اردوی یک هفته ای را در کردان کرج برگزار خواهیم کرد و یک بازی دوستانه نیز با تیم راه آهن تهران انجام خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از بازگشت از اردوی کرج، ادامه تمرینات در تبریز انجام خواهد شد و یک بازی دوستانه نیز با تیمهای تبریزی انجام خواهیم داد. تمرینات تیم فقط دو روز در آغاز سال جدید تعطیل خواهد شد و با جدیت تمرینات خود را برای بازی با ملوان انجام خواهیم داد.
میراب وضعیت تیم را خوب ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر تمامی بازیکنان به جز سعید مهدی پور که مصدوم است، بدون هیچگونه مشکلی تمرین می کنند و مطمئناً لیگ را با نتایج خوبی پایان خواهیم داد.
سرپرست تیم فوتبال گسترش فولاد در پایان صحبت هایش تأکید کرد: از هواداران تقاضا داریم همانند تراکتورسازی، از گسترش هم حمایت کنند تا با بتوانیم در بازی های باقیمانده نیز سربلند باشیم. از تمامی مسئولین و کادر فنی سابق و فعلی باشگاه نیز که برای موفقیت تیم در سال 1392 زحمات زیادی کشیدند، تشکر و قدردانی می کنم.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه