لکه گیری 248 کیلومتر راه در راز و جرگلان واقع در خراسان شمالی آغاز شد
سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان مرزی راز و جرگلان گفت: لکه گیری 248 کیلومتر راه ارتباطی در این شهرستان واقع در شمال غربی بجنوردآغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجنا، مهندس علی گلشنی مقدم اظهار کرد: برای لکه گیری این میزان راه افزون بر 230 تن آسفالت خریداری شده که با ماشین آلات و امکانات موجود اداره انجام خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا,وی گفت: این شهرستان 490 کیلومتر راه ارتباطی دارد که 248 کیلومتر آن آسفالت و بقیه خاکی است.
,سرپرست اداره راه و شهرسازی راز و جرگلان افزود: اجرای طرح لکه گیری آسفالت این راه ها باعث کاهش تصادفات، زیبا سازی جاده ها، افزایش ضریب ایمنی عبور و مرور وسایل نقلیه و عابران می شود.
,شغل اصلی مردم شهرستان 70 هزار نفری راز و جرگلان که در 120 کیلومتری شمال غرب بجنورد واقع می باشد کشاورزی و دامپروری است و به همین دلیل رفت و آمد خودروهای کشاورزی، مسافری و باری بیشتر در مسیرهای ارتباطی این شهرستان انجام می شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه