تیم رباتیک آراد شهرستان قروه در چهارمین دوره مسابقات قهرمانی غرب کشور به مقام نخست دست یافت
چهارمین دوره مسابقات قهرمانی رباتیک فرب کشور با قهرمانی تیم رباتیک آراد شهرستان قروه به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید عزتی مسئول تیم رباتیک دانش آموزان شهرستان قروه در گفتگو با خبرنگار سراب خبر، با اعلام این مطلب اظهار داشت: در این دوره از رقابتها تیم رباتیک آراد شهرستان قروه موفق شد در مصاف با حریفان خود در بخش های مختلف با کسب عناوین برتر به مقام قهرمانی دست یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی افزود: این رقابتها با حضور تیم های قدرتمندی برگزار شد که ربات های پیشرقته این دوره کار را برای قهرمانی سخت کرده بودند.
,مسئول تیم رباتیک دانش آموزان شهرستان قروه خاطر نشان کرد: در این دوره دانش اموزان قروه ای با خلاقیت های خود و با وجود امکانات محدود موفق شدند در رقابتهای خود تیم های حریف را حیرت زده نمایند.
,عزتی افزود: دانش اموزان در بخش ربات نوریاب،ربات فوتبالیست،ربات جنگجو و ربات مسیر یاب وارد رقابت با حریفان خود شدند.
,وی خواستار حمایت از دانش اموان توانمند در زمینه رباتیک شد و تصریح کرد: باید زمینه معرفی این دانشاموزان و نیز زمینه رشد خلاقیت های انان بیش از پیش فراهم شود.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه