logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کمبود برگ «دوزبلاغ» در پایانه مرزی بیله سوار

کمبود برگ «دوزبلاغ» در پایانه مرزی بیله سوار
مدیر پایانه مرزی بیله سوار گفت: میزان تردد ناوگان حمل و نقل از گمرک بیله سوار و آستارا بیش از 10هزار تردد در سال است اما کشور مقابل به 5هزار برگ دوزبلاغ در سال اکتفا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مغان امروز، رضا پناهی مدیر پایانه مرزی بیله سوار در خصوص کمبود برگ دوزبلاغ در پایانه مرزی بیله سوار نیز گفت: میزان تردد ناوگان حمل و نقل شهرستانهای بیله سوار، آستارا بیش از 10 هزار تردد در سال است که با توجه به نشست های مشترک بین مقامات دو کشور جمهوری آذربایجان و ایران،کشور مقابل به 5هزار برگ دوزبلاغ در سال اکتفا می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مغان امروز,

 

,

پناهی گفت: در پایانه مرزی بیله سوار برگه دوزبلاغ به ناوگانی تعلق می گیرد که اولا ایرانی باشد و ثانیا محموله صادراتی داشته باشد .ولی در پایانه مرزی آستارا بخاطر اینکه حجم صادرات با ناوگان آذری زیاد هست .به این دلیل است که مصرف دوزبلاغ در شهرستان بیله سوار بیشتر از آستارا هست.

,

 

,

 

,

وی افزود: اگر آهنگ توزیع و میزان توزیع متناسب با نیاز باشد و مقامات دو کشور نیاز سنجی ناوگان حمل و نقل هر دو کشور را مد نظر قرار دهند قطعا کمبود برگه دوزبلاغ نیز در شهرستان رفع خواهد شد.

,

 

,

 

,

دوزبلاغ پولی است که کشور مقابل جهت عبور ناوگان حمل و نقل خود به طرف دیگر که بار راحمل میکند و از مسیرهای ارتباطی و جاده های آنجا استفاده میکند، پرداخت می نماید.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه