مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره)شهرستان شیروان خبر داد:

بیش از 3 هزار و 900 زن سرپرست خانوار، تحت حمایت کمیته امداد شیروان هستند

بیش از 3 هزار و 900 زن سرپرست خانوار، تحت حمایت کمیته امداد شیروان هستند
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره)شهرستان شیروان گفت: 3 هزار و985 زن سرپرست خانوار شیروانی تحت حمایت این نهاد قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "قربان احمدی فر" با اعلام این مطلب که این رقم بیش از نیمی از جمعیت تحت حمایت کمیته امداد شیروان را تشکیل داده است افزود:هم اکنون سه هزار و895 زن سرپرست خانوار این شهرستان تحت پوشش این نهاد حمایتی است که شامل زنان بی سرپرست، بدسرپرست، مطلقه، خانواده سرباز، زندانی و فوت سرپرست هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,

وی گفت: حقوق و مزایای آنان بستگی به تعداد افراد که از یک نفر تا پنج نفر و حقوق آنان از 530 هزار تا یک میلیون ریال است و در صورتیکه حقوق بگیر و مستمری گیر نباشند و منبع مالی هم نداشته باشند تحت پوشش این نهاد قرار خواهند گرفت.

,

احمدی فر در خصوص خدمات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار افزود: وام کارگشایی، اشتغال، هزینه درمان، هزینه تحصیلی، خدمات دانشجویی و ... از جمله خدمات ارائه شده به آنان است و در صورتیکه دختران آنان قصد ازدواج داشته باشند کمک هزینه جهیزیه برای آنان پرداخت می شود.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شیروان برگزاری کلاس ها و مشاوره های قبل از ازدواج و ارتباط موثر، افزایش دانش حقوقی، آموزش سبک فرزند پروری، همایش پیشگیری از اعتیاد، برگزاری دوره های آموزشی در زمینه اشتغال و حرفه آموزی برای کسانیکه دارای تخصص و مهارت نیستند از دیگر خدمات ارائه شده و کلاس های آموزشی برای آنان ذکر کرد.

,

وی یاد آور شد: هم اکنون  بیش از 15 هزار و 700 نفر جمعیت مشتمل بر هفت هزار و 455 خانوار در شهرستان شیروان زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه