رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب:

6 مسجد، میزبان مراسم اعتکاف در میاندوآب/ ثبت نام از معتکفین آغاز شد

6 مسجد، میزبان مراسم اعتکاف در میاندوآب/ ثبت نام از معتکفین آغاز شد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب از برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در شش مسجد روستایی و شهری در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام  علی اعتمادی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به آثار تربیتی، معنوی و اجتماعی اعتکاف،  گفت: اعتکاف از مهم ترین عوامل تربیت نسل جوان است و اگر بخواهیم نسل جوان را تربیت دینی کنیم یکی از عوامل کمک کننده در این راه فریضه معنوی اعتکاف است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر ,

وی با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در شش مسجد شهری و روستایی میاندوآب، اظهار کرد: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم معنوی اعتکاف از 13 تا 15 ماه رجب که ایام البیض نامیده می شود، در میاندوآب انجام شده است.

,

اعتمادی با بیان اینکه مراسم معنوی اعتکاف در شهر میاندوآب در مساجد جامع ویژه برادران و حضرت فاطمه زهرا(س) ویژه خواهران برگزار می شود، افزود: هم چنین آئین معنوی اعتکاف در مساجد جامع شهر چهاربرج و بکتاش، حیدرآباد و ساتلمیش نیز برگزار می شود که در کنار آنها در تدارک برگزاری این مراسم در تعدادی دیگر از روستاها نیز هستیم.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب  به آغاز ثبت نام از داوطلبین برای حضور در مراسم معنوی اعتکاف در این شهرستان اشاره و با بیان اینکه هزینه ثبت نام از معتکفین 300 هزار ریال است، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته نام نویسی از معتکفین از امروز در اداره تبلیغات اسلامی، دفتر امام جمعه و حوزه های علمیه برادران و خواهران آغاز شده و متقاضیان می توانند با در دست داشتن کپی کارت ملی و شناسنامه به همراه یک قطعه عکس برای ثبت نام به این مکان ها مراجعه کنند.

,

وی هم چنین به برنامه های ایام اعتکاف نیز اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه های مناجات، قرائت دعاهای وارده در ماه رجب، زیارتنامه، ختم قرآن کریم، سخنرانی، مدیحه سرایی ، مراسم جشن میلاد حضرت علی (ع)، مراسم عزاداری حضرت زینب کبری(س)،جلسات پرسش و پاسخ، تشکیل حلقه های معرفتی  و بیان احکام از جمله برنامه های فرهنگی اجرایی در مراسم اعتکاف امسال خواهند بود.

,

به گفته اعتمادی سال گذشته بیش از 900 نفر در شش مسجد میاندوآب معتکف شدند و  نیمی از هزینه های معتکفین را نیز خیرین تقبل کردند.

,


انتهای پیام/م

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه