logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سکوت مسئولان در برابر طوفان شن

تنها نسخه برای مقابله با ریزگردها در خوزستان!

تنها نسخه برای مقابله با ریزگردها در خوزستان!
به نظر می رسد که تنها نسخه دولت و مسئولان برای مقابله با آلودگی هوا و ریزگردها در خوزستان تعطیلی مدارس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز: بیش از یک دهه است که ریزگردها بر آسمان خوزستان تسلط پیدا کرده و هر روز خبر جدیدی از زیان‌های آن منتشر می‌شود؛ افزایش 500 برابری سرطان، ضررهای بی شمار به کشاورزی خوزستان و افزایش مصرف آب در روزهای خاکستری از جمله این موارد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
, ,

به گزارش رهیاب، بیش از یک دهه است که ریزگردها بر آسمان خوزستان تسلط پیدا کرده و هر روز خبر جدیدی از زیان‌های آن منتشر می‌شود؛ افزایش 500 برابری سرطان، ضررهای بی شمار به کشاورزی خوزستان و افزایش مصرف آب در روزهای خاکستری از جمله این موارد است.

دولتی‌ها در چند سال گذشته برای کاهش آلام مردم توانسته‌اند فقط یک کار انجام دهند و آن هم تعطیلی مدارس و در برخی موارد ادارات بود.

معمولاً پس از پیش بینی اداره کل هواشناسی خوزستان، ستاد مدیریت بحران تشکیل جلسه می‌دهد و پس از آن در صورت صلاحدید، مدارس و ادارات تعطیل می‌شوند.

امسال نیز گرد و خاک سنت چند سال اخیر خود را تکرار و برای اولین بار در سال 95 مدارس در خوزستان را به تعطیلی کشاند و با تصمیم مدیریت بحران کلیه مدارس و مراکز آموزش عالی 17 شهرستان استان تعطیل شد.

این تعطیلی مدارس در چند سال اخیر به حدی بود که واکنش وزیر آموزش و پرورش را در پی داشت. وی در خصوص تعطیلی مدارس به‌دلیل آلودگی هوا و لطمه خوردن به درس دانش‌آموزان اظهار کرده بود برای ما سلامتی دانش‌آموزان بسیار مهم است و از مسئولین در بخش‌های مختلف درخواست می‌کنیم به غیر از تعطیلی مدارس اقدامات دیگری نیز برای پاکسازی هوا انجام دهند و فقط به تعطیلی مدارس نپردازند.

این در حالی است که در چند روزگذشته خبرها از اقدام دولت اعتدال! در حذف منابع مالی مقابله با ریزگردها در لایحه بودجه 95 حکایت دارد!

لذا به نظر می رسد که تنها نسخه دولت و مسئولان برای مقابله با آلودگی هوا و ریزگردها در خوزستان تعطیلی مدارس است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه