شهردار نورآباد:
احتمال تخریب تعدادی از پل ها در نورآباد/ مردم حاشیه رودخانه به مکان های مطمئن پناه ببرند
شهردار نورآباد از احتمال تخریب تعدادی از پل های سطح شهر نورآباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دلفان امروز؛ محمد حسین ستاری شهردار شهر نورآباد در ابتدای بامداد امروز اظهار داشت: بر اثر طغیان رودخانه گنجینه در شهر نورآباد وضعیت خوبی حاکم نیست و در صورت ادامه روند بارندگی تا یکی، دو ساعت دیگر مطمئنا تعدادی از پل ها تخریب میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلفان امروز,
شهردار نورآباد بیان کرد: تمام نیروهای شهرداری از ابتدای ساعات اولیه صبح برای مهار سیلاب احتمالی به حالت آمادهباش کامل قرار دارند و هشدارهای لازم را به مردم دادهاند.
, وی افزود: مأموران شهرداری با بلندگو به مردمی که در نزدیکی رودخانه قرار دارند هشدار داده اند که منازل خود را ترک و به محلها و جاهای مطمئن پناه ببرند.
,وی عنوان کرد: تمام تلاش نیروهای شهرداری نورآباد در واحدهای مختلف با موضوع سیل، جلوگیری و مقابله با بروز پدیده سیلاب است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه