امام جمعه شهربابک:
کار گروهی قوی اقتصادی و علمی در شورای فرهنگ عمومی شهربابک تشکیل خواهد شد
امام جمعه شهربابک از تشکیل یک کارگروه قوی اقتصادی و علمی در شورای فرهنگ عمومی شهربابک به منظور پشتوانهای برای اقتصاد شهرستان خبر داد. ...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری “بابک خبر”؛ حجت الاسلام منتظری امام جمعه شهربابک در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان و دیگر اعضا در دفتر وی برگزار شد؛ گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی که در جامعه وجود دارد ناشی از توطئه های استکبار جهانی است و یقینا قصد دشمن ایجاد تنش در بین ملت ایران و به زانو در آوردن آنها است نه دولت و نظام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “بابک خبر”, “بابک خبر”, “بابک خبر”,وی افزود: خوشبختانه ملت ایران با وجود اینکه تمام مشکلات را به دوش گرفته اند باز هم در تمام صحنه ها حضور فعالی دارند و دولت و نظام را حمایت کردند که در کمتر کشوری شاهد این چنین حضور پر شوری هستیم .
,امام جمعه شهربابک تصریح کرد: مسئولین نیز باید مقاومت و ایستادگی کرده و به پاس این حمایت ملت؛ تلاش خود را برای رفع مشکلات اقتصادی بکار گیرند و با ایجاد اقتصاد مقاومتی کشور را از این بحران نجات دهند.
,وی اظهار داشت: در بحث اقتصاد مقاومتی باید از ظرفیتهای دولتی و علی الخصوص از نیروی با ارزش مردمی استفاده کرد لذا باید تمام واحد های تولیدی بزرگ و کوچک را در کشور تقویت کرده و مدیریت مصرف را در کشور فرهنگ سازی کنیم.
,حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تنظیم کننده رشد و شکوفایی کشور است ، گفت: اقتصاد مقاومتی صرفا یک شعار نیست و باید با بررسی و توجه به استعدادها و تواناییهای که وجود دارد این راهکار رهبرمعظم انقلاب را به کار بگیریم تا بتوان کشور را به ساحل نجات رساند.
,وی افزود: کشور ما کشوری در حال پیشرفت است که افق های روشنی دارد لذا باید سعی شود با کارشناسی های دقیق و تحقیقات علمی موانع را از بین ببریم.
,امام جمعه شهربابک از تشکیل یک کارگروه قوی اقتصادی و علمی در شورای فرهنگ عمومی شهربابک به منظور پشتوانهای برای اقتصاد شهرستان خبر داد.
,وی تصریح کرد: در شهرستان شهربابک استعدادها و نخبگان ارزشمند علمی، صنعتی، دامداری ، کشاورزی ، گردشگری و صنایع دستی بسیار خوبی وجود دارد که می توان با استفاده از این پتانسیل ها اقدامات خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی انجام داد.
,حجت الاسلام منتظری با اشاره به اعتصابات کارگری اخیر گفت: باید با تدبیر به گونه ای در برابر تجمعات کارگران اقدام شود که با برخورد و اخلاق خوب آنها را قانع و این اعتصابات را اصلاح کرد و به آنها بر چسب شورش زده نشود.
,وی افزود: این کارگران با اعتصابات خود قصد شورش و آشوب در شهرستان را نداشته و چیزی جزء احقاق حق در نظرشان نیست، لذا باید به نیروی کارگری ارزش بیشتری قائل شویم و طبق قانون به امورات و حقوق کارگران رسیدگی کرد تا بدون تعطیلی کار و تولید مشکلاتشان بررسی شوند. کارگران هم باور داشته باشند که هیچ کس مخالف احقاق حقوق قانونی آنها نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه