معاون پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی:
برای مقابله با دشمن، باید بنیان اندیشه هایمان را به مدد قرآن مستحکم تر کنیم
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امروز برای مقابله با دشمن، باید بنیان اندیشه هایمان را به مدد قرآن کریم مستحکم تر کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، براتعلی منصوریان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در مراسم افتتاحیه مسابقات قرآن، عترت و نماز ضمن تشکر از مدیریت آموزش و پرورش بردسکن که میزبانی مسابقات گروه 2 استان را بر عهده گرفته است، گفت: از همۀ عزیزانی که در این مسیر قدمی برداشته اند، تشکر می کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن،,وی ادامه داد: بالغ بر 850 نفر دانش آموز در 9 رشتۀ قرآنی حفظ، قرائت، ترتیل، مفاهیم، احکام، صحیفۀ سجادیه، نهج البلاغه و نماز در مرحلۀ مدرسه رقابت کردند و به مرحلۀ شهرستانی راه یافتند.
,منصوریان بیان داشت: از بین همۀ دانش آموزان شرکت کننده، 5000 هزار نفر دانش آموز از سراسر خراسان رضوی در این مسابقات شرکت کردند که منتخبین این مرحله به مرحلۀ کشوری اعزام خواهند شد و در تابستان یک رقابت کشوری را برگزار خواهند کرد.
,وی ابراز کرد: خراسان رضوی به مدد ثامن الحجج، حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) تا هم اکنون مقامهای فراوانی در مسابقات قرآنی داشته است که جای تقدیر و تبریک دارد.
,معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطر نشان کرد: دشمن قرآن را نشانه گرفته است، دشمن آیندۀ قرآنی ما را نشانه گرفته است، وقتی مستشرق غربی می گوید: اگر می خواهید که مسلمانها از تمدن و پیشرفت باز بمانند قرآن را از آنها بگیرید.
,وی اظهار کرد: ما باید در راستای فرمایش مقام معظم رهبری با تلاش بیشتر در حوزۀ قرآن و با تربیت بیش از 20 میلیون حافظ قرآن، ارتباط فکری خود و فرزندانمان را با قرآن بیشتر و بنیان اندیشه هایمان را مستحکم تر کنیم.
,منصوریان اذعان داشت: وقتی با قرآن بزرگ می شویم، وقتی با قرآن تنفس می کنیم، خیلی ارزشمند است چرا که قرآن نسخۀ هدایت انسان است.
,وی افزود: اینکه ساعاتی از روز را در محضر قرآن باشیم و از قرآن استعانت بگیریم، در سایۀ آموزه های قرآن مملکت را با فضیلت تر و با امید تر خواهیم ساخت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه